Muhakkak yardımcı olacak birileri çıkar canım.kimse mi bir şey bilmiyor yok mu aranızda veteriner biri yaşar mı yaşamaz mı bilgi istiyorum
Muhakkak yardımcı olacak birileri çıkar canım.
Canımcım ne yazık ki benim kuşlarla aram hiç ama hiç iyi değil.çok tatlı yaaa kafası yan yan duruyor öyle bakıyor ürkmüyor da öğleden sonra biraz daha su içireceğim ağzına ekmek koyarım falan akşamda ev de beslerim ayyy bir de bakmışım sabaha iyileşmiş olur
Canımcım ne yazık ki benim kuşlarla aram hiç ama hiç iyi değil.
Çocukken hain erkek çocukları üstüme ölü güvercin atmışlardı, o günden beri kurtulamadım bu histen.
Köşe bucak kaçıyorum güvercinden kuştan.
Mesela ben senin gibi karşılaşsaydım böyle hasta bi güvercinle kesinlikle bakamazdım.
İnşaellah hemencecik toparlar yaa üzüldmm. Cuma cuma ne sevaba girdin var yaa maşallahmerhaba hemen konuya girmek istiyorum
çalıştığım iş yerinin deposunda sallabaş delibaş olmuş bir güvencin yakaladılar ve dışarı salacaklarken benim içim rahat etmedi ben iyileştiririm onu dedim ama nasıl yapacağım konusunda hiç bir bilgim yok iyileşir mi onu bile bilmiyorum daha önce hiç kuş beslemedim
şimdi kuş kafasını sabit tutamıyor bu sebeple dengesini sağlayamadığı için uçamıyor beslenemiyor
lütfen bu hayvanı nasıl iyileştireceğim konusunda yardımcı olun ölürse çok üzülürüm
İnşaellah hemencecik toparlar yaa üzüldmm. Cuma cuma ne sevaba girdin var yaa maşallah
merhaba hemen konuya girmek istiyorum
çalıştığım iş yerinin deposunda sallabaş delibaş olmuş bir güvencin yakaladılar ve dışarı salacaklarken benim içim rahat etmedi ben iyileştiririm onu dedim ama nasıl yapacağım konusunda hiç bir bilgim yok iyileşir mi onu bile bilmiyorum daha önce hiç kuş beslemedim
şimdi kuş kafasını sabit tutamıyor bu sebeple dengesini sağlayamadığı için uçamıyor beslenemiyor
lütfen bu hayvanı nasıl iyileştireceğim konusunda yardımcı olun ölürse çok üzülürüm
İnşallah canım yaaa şu an en çok istediğim şey iyileşip uçup gitmesi
geçen hafta sonu arka pencereden örtü silkeliyordum bahçede bir kedi gördüm ön ayaklarından biri tamamen yoktu ama o buna alışmış sekerekte olsa gayet güzel yürüyordu zorlanıyora benzemiyordu o sırada eşimde geldi bak kediye dedim bir şeyi var ama anlamadım dedim sonra hayvan dönünce ayağının olmadığını fark ettik alıyım mı dedim evde bakmazsın ki sen ona dedi olsun dedim bakarım sonra aşağı indim ama gitmişti
cnım yaaa senin gibi olsa keşke herkes
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim gelişmeleri anlatayım sana sabah bitik bir durumdaydı onu alıp bir kolini içine yerleştirdim damlalık ile su içirdim nasıl susamıştı hayvancağız sonra önüne poğaça parçaları koydum ve akşam eve götürmek üzere koliyi kenara kaldırdım
öğleden sonra iş yerinde güvercinlerden anlayan bir abiye anlattım bu durumu gelip bakayım dedi geldi baktı su ve poğaça yiyen kuş canlanmıştı kolinin içinde çırpınıyordu iyide bu hayvan iyi dedi sallabaş ayakta bile duramaz dedi aldı koliyi dışarı çıktı gök yüzünü görünce daha bir heyecanlanmış o da koliyi açmış bakalım ne yapacak diye sabah dermanı olmayan kuş pırrrr diye uçup gitmiş
öyle içim rahatladı ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?