Salisilik asit ile siyah noktalar

zeynep776

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
103
19
13
20
Merhaba çevrede çok izleyip gördüğüm kadarıyla salisilik asit siyah noktayi derinlemesine temizliyor, gözenek sıkılaştırıyormus. Buna umut ederek salisilik asit ürünü aldım 3-4 defa kullandım geceleri üstüne nemlendirdim lakin şöyle durum var bunların sonucunda gözeneklerim genisledi. Hic bukadar geniş olmamıştı ayrica siyah noktalarin yeri kahverengimsi olmaya ve daha sık çıkmaya başladı. Bu durum normal mi napmaliyim en son dayanamayip burun bandi yaptim . Sanırım hemen maske yapip nemlendirmem gerekiyor lakin maskem yok yardim edin gozeneklerim cok cirkin duruyor cidden ne kadar doğal olsa da

Hiç böyle bir şey duymamıştım. Acaba kullandığınız ürünle ilgili olabilir mi? Yüzünüzü düzenli temizleyin ve nemlendirin. İsterseniz başka bir ürün deneyin salisilik asit içerikli

Hiç böyle bir şey duymamıştım. Acaba kullandığınız ürünle ilgili olabilir mi? Yüzünüzü düzenli temizleyin ve nemlendirin. İsterseniz başka bir ürün deneyin salisilik asit içerikli
Dermatolog ürünüyle yuzumu yikayip nemlendiriyorum aslinda ayni icerik bi ihtimal kullandigim jel peeling yapmis olabilir diye düşünmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…