Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 704939
resimddeki salıncağın aynısından satıyorum. kargo cok fazla tutar o yüzden sadece ankaraya gönderebilirim. Balada oturuyorum isteyene otobüse koyar yollarım ankaradan alır. fiyatı 40 lira.
alıcılar mail adreslerini atarsa orjinal resmide gönderirim. paketli hazır gitmek için bekliyor.
canım banada otobüse koyup gönderirsen hemen alıcam inş.:)
Elden teslim edebilirmisiniz
Eki Görüntüle 704939
resimddeki salıncağın aynısından satıyorum. kargo cok fazla tutar o yüzden sadece ankaraya gönderebilirim. Balada oturuyorum isteyene otobüse koyar yollarım ankaradan alır. fiyatı 40 lira.
alıcılar mail adreslerini atarsa orjinal resmide gönderirim. paketli hazır gitmek için bekliyor.
koltuğu sabitleniyor ve yatıyor, benim ikizlerim vardı bebekken birini ona yatırır SALLARDIM. SONRADA salıncak olarak kullandık. şimdi 2 yaşınayız hala biniyorlardı ama evim cok dar burada onu koyacak yer yok o yüzden satıyorum. son fiyat 40 lira. 140 liraya almıştım, ikinci el diye düşük tuttum fiyatı. 3 yaşında bile kullanır.slm bende ankarada oturuyorum..salıncak benim hoşuma gitti akşam eşime göstericem inş..sormak istediğim bir yerde okudum koltuğunu sabitleyebilir mama sandalyesi gibi kullanabilirsiniz yazıyordu aynı ürün için.... olabilir mi?? siz kaç yaşına kadar kullandınız??benim kızım 2.5 aylık biraz bilgi verirseniz sevinirim :) son fiyat 40 mı? adresim bilalk.turan@hotmail.com
koltuğu sabitleniyor ve yatıyor, benim ikizlerim vardı bebekken birini ona yatırır SALLARDIM. SONRADA salıncak olarak kullandık. şimdi 2 yaşınayız hala biniyorlardı ama evim cok dar burada onu koyacak yer yok o yüzden satıyorum. son fiyat 40 lira. 140 liraya almıştım, ikinci el diye düşük tuttum fiyatı. 3 yaşında bile kullanır.
ürünün yatar pozisyondaki resmini ekleyebilir misiniz?ben de salıncak bakıyorum.
o hesaplar sahte degilmi
ne dediğinizi anlamadım. kimmiş sahte.kim ayse99 mu?ciddi mi
salıncak satıldı üzgünümAyse99 ank da akrabalarim var urunu sizin evden teslim alsalar anlasirsak
Olur mu.bala ya 48 km evleri.yatar pozisyonda resmini gormem mumkun mu ekler misin arkadasim