Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Salıncak önerileriniz varmı?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Merhaba,
salıncak arıyorumda kızım 5.5 aylık.
yenidoğan için olanlardan değilde daha çok 3 yaşına kadar kullanılır olanlar varya onlardan araştırıyorum.
bu anlamda öneriniz varmı?

Saruböceqciğim, biz bilgi baby'ninkini aldık, onu kullanıyoruz. Kemer sistemi falan gayet emniyetli, hem bizimki içinde oturmayı da seviyor, bir nevi televizyon koltuğu gibi oldu. :) Renkleri de çok güzel, 3-4 yaşına kadar rahatlıkla kullanır. Kumaşı yıkanabiliyor, açık havada kullanacaksan güneşten korumak için tentesi de var. Sırt ayarı yapılabiliyor, istersen tamamen yatıyor, orada uyutabiliyorsun. Kayınpederimin yanındayken ızmir'de fabrikasından almıştım 6 ay önce, 99 tl idi fiyatı. Ama bayiilerinde ne kadar bilemiyorum. ınternet sitesi de var, oradan incele istersen...

Benimki rahat etti, önüne oyuncaklarını da astım lastikle, çekip çekip oynuyor, yere düşme derdi de yok. :)) Kaykılıp oturmayı seviyor bir de, geniş yani...

Hmm, şimdi karşımda mesela, onda oturuyor. Bazen yemeklerini bile onda otururken veriyorum, mama sandalyesine koymaya üşeniyorum...Eskiden bunda uyurdu da, ama şimdi yatağını tercih ediyor, günde ortalama 2-3 saat oturuyordur...

bende çok kullandım
oğluşum hep onun içinde uyuyodu uyanır gibi oldumu tekrar sallıyoduk
şuan kullanmıyoruz annmlerde bıraktım çünkü içinde oturmak ve uyumak istemiyo emerek uyumayı tercih ediyor kendileri
biz 5 aylıktan sonra başladık koymaya
ben yokken eşim veya annemler onun içinde uyuttular hep
hemen hemen hepsi aynı salıncakların çok teferruatlı bişey almana gerek yok

tatlım markasını hiç hatırlamıyorum
ama aynı arkadaşınkinin tarzında bişeydi
üstünde yine öle şemsiyesi var
ama bizimki laciventli ayıcıklıydı
yalnız alırken demirlerine iyi bak kimisi çok eften püften demir oluyo sallrken yerinde oynuyor yere sabit durmuyor yani demirleri hafif olduğu için
annem ilkini öle almıştı oğluşu bi koyduk içine sallrken hep ayağını koyacan alttaki demire yoksa kayıyodu ve arka taraftaki ayak kalkıyodu niye hafifi olduğu için dökümü
sonra değiştirip dah sağlam aldık
arkadaşın gösterdiğide bizim ilk aldığımıza benziyo ben ondan memnun kalmamıştım
ertesi gün hemen değiştirdik
biz 70 tlye aldık
bana o linkini verdiğiniz salıncak pahalı geldi çok daha ucuza var aslında

canım teşekkür ederim.pahalı değilmi
ama işte netten bulabildiklerim bunlar..
samsunda yaşıyorum burada 2-3 yer var bebek ürünleri satan yer olarak profosyonel anlamda.
oralardada çok pahalı.

ya bu salıncağın aynısından komik olucak ama bizim burda bir milyoncuda var 50 lira memnunsanız bende alayım bide bebek için içinde ekstra minderide var tam yatıyor aklıma yattı bak kullanabilirmi diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…