Bebek İkinci El Salıncak isteyen var mı istanbul

alpellaa

Hayırlısı olsun...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.497
11
158
Yazlıktan getireceğim isteyen varsa tenteli kırmızı lacivert 3-4 kademe yatarlı salıncak oğlum büyüdüğü için satıyorum istanbul anadolu yakası sahrayıceditte elden alınacak fiyatı 40 tl yarın yola çıkıyorum düşünen varsa getireceğim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yazlıktan getireceğim isteyen varsa tenteli kırmızı lacivert 3-4 kademe yatarlı salıncak oğlum büyüdüğü için satıyorum istanbul anadolu yakası sahrayıceditte elden alınacak fiyatı 40 tl yarın yola çıkıyorum düşünen varsa getireceğim

canım resmini koyabilirmisin? düşündüğüm gibi birşey ise ben istiyorum almayı..sahrayıcedide yakınız alabiliriz sorun olmaz..

Telefondan resim atmayı denedim ama olmadı netten linkini bulayım

Netten diamond baby salıncak diye aratırsanız bulabilirsiniz lüks model değil de bi düşük model ön bar var tentesi var yatar poZisyon var emniyet kemeri var

$salýncak.jpg

buna benziyor mu acaba? çizik falan olması görsel olarak problem değil benimiçin ama ayakları sağlam şekilde duruyor mu? güvenli bir ürün mü acaba? kızım 14 kilo şimdiden sığar mı? :)))

Evet bunun gibi kızınız kaç aylık bence doğumdan 1 yaşına kadar kullanıma uygun çünkü çok hızlı sallayamazsınız bebek sıkılır benim oğlum 1,5 yaşında ve parktaki gibi sallanmak istiyor tabi bu salıncak daha az sallanıyor eğlenceli gelmiyor

Evet bunun gibi kızınız kaç aylık bence doğumdan 1 yaşına kadar kullanıma uygun çünkü çok hızlı sallayamazsınız bebek sıkılır benim oğlum 1,5 yaşında ve parktaki gibi sallanmak istiyor tabi bu salıncak daha az sallanıyor eğlenceli gelmiyor

söylemeniz çok iyi oldu benimkızım 2 yaşında:))) sanırım pek hoşuna gitmeyecek,,, parka gidemediğimizde sallanır diye düşündüm yazlıkta ama pek uygun değil sanırım..
meşgul ettim sizi kusura bakmayın..

2 saate yola çıkacağım isteyen var mı

Tamam diğer gidişimizde haber vereceğim

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Back