• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Salıncak hiç kullanılmadı

elifkarayaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
21
0
86
İstanbul
pashababy Mega Salıncak Şık görünüm, estetik dizayn.Lüks nakışlı döşeme kılıfı.3 kademe ayarlanabilen sırt dayanağı.Tam yatma özelliği.Kalın borulu.Güneşten koruyucu tente.Bilyeler sayesinde rahat sallanma.Bebeğinizin güvenliği için beşli kemer sistemi ve ön koruma barı yan korumalar.İstenildiğinde sallanma, istenildiğinde sabitlenme özelliği.

Not: Ürün tamamen yeni gibidir.Oğlum için almıştım ama sallanmayı sevmediği için hiç kullanmadı.Tenteside yanlış bir hareketim sonucu kırıldı. Tentenin takıldığı sol giriş yeri kırıktır.Belki yapıştırılarak veya başka şekilde tamir edilebilir.
fiyatı 55 tl dir. $DSCN1416.jpg

pashababy Mega Salıncak Şık görünüm, estetik dizayn.Lüks nakışlı döşeme kılıfı.3 kademe ayarlanabilen sırt dayanağı.Tam yatma özelliği.Kalın borulu.Güneşten koruyucu tente.Bilyeler sayesinde rahat sallanma.Bebeğinizin güvenliği için beşli kemer sistemi ve ön koruma barı yan korumalar.İstenildiğinde sallanma, istenildiğinde sabitlenme özelliği.

Not: Ürün tamamen yeni gibidir.Oğlum için almıştım ama sallanmayı sevmediği için hiç kullanmadı.Tenteside yanlış bir hareketim sonucu kırıldı. Tentenin takıldığı sol giriş yeri kırıktır.Belki yapıştırılarak veya başka şekilde tamir edilebilir.
fiyatı 55 tl dir.Eki Görüntüle 701094

güncellllllllll......................

yurtiçi ne kadara taşır diye baktım en-boy yükseklik bilgilerini istiyor canım.tekrar verebilirsen sevinirim

Bende bir ara araştırmıştım kargoları en uygunu ptt kargo idi.
140 cm* 57 cm olarak giriceksin salıncak tamamen kapanıyor yani derinlik çok az sanırım 10 cm olması gerekiyor

Back