• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El salıncak arıyorum...

düşünürseniz elimde var uyguna veriyorum 40tl hem yatay,biraz büyüyünce bebek oturarak sallanir ben kullandm halada kızım seviyor ama yerim dar,0-3,5 yaşa kadar rahat kullanılır

Merhaba canım. Bende kendi kendine sallanan, toplasan 1 hafta bile kullanılmamış bir salıncak var, müzik, hız ayarı vs özellikleri var. Kraft Maxi Otomatik Salıncak Circles diye aratırsan googledan görebilirsin. 150'ye veriyorum. Sıfırı 225 tl. Ama bu da sıfır.

Merhaba canım. Bende kendi kendine sallanan, toplasan 1 hafta bile kullanılmamış bir salıncak var, müzik, hız ayarı vs özellikleri var. Kraft Maxi Otomatik Salıncak Circles diye aratırsan googledan görebilirsin. 150'ye veriyorum. Sıfırı 225 tl. Ama bu da sıfır.

bana biraz pahalı kargo ücretiyle çok gelir bana biraz daha uygun fiyatlı arıyorum...

sakaryada oturuyorum

Eklentiler

• $893688_375968952517348_1712744541_o.jpg
    $893688_375968952517348_1712744541_o.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 64
Salıncağım henüz satılmadı. tentesi de duruyor.yapıstırılabilir diye düşünüyorum.
kargo ücretlerini şuan bilmiyorum.yarın araştırıyım. uygun biryer bulabilirsem gönderebilirim.yarın görüşmek üzere :)

Salıncağım henüz satılmadı. tentesi de duruyor.yapıstırılabilir diye düşünüyorum.
kargo ücretlerini şuan bilmiyorum.yarın araştırıyım. uygun biryer bulabilirsem gönderebilirim.yarın görüşmek üzere :)

malesef özel mesaj gönderemiyorum.Kargo ücretlerini araştırdım ama ben karşılarsam bana bişey kalmıyor.istersen kargo ücretini paylaşabiliriz.

Back