• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık SALİH ismi hakkındaki düşünceleriniz yanına hangi isim gelebili

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Offem88

1 kız 1 oğlan annesi
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
341
153
103
:110:Arkadaşlar biliyosunuz burda bi isim anketi açmıştım. O isimler arasında Emir ismi banada hoş geliyor açıkcası. Fakat eşim Salih ismini beğeniyor ve ben hangi ismi bulursam ikisini bir söylüyor. Siz Salih ismine en yakışan isimleri bulup bana yardım eder misiniz? Ve sizce Salih ismi nasıl ben emin değilimde o_O Emir Salih güzel duruyo mu ? Ya da Salih tek güzel olur mu? Tüm fikirlere açığım

Salih ismi bende hep akıllı, zeki ve oturaklı bir insan çağrıştırır, o yüzden sevdiğim isimler arasında. :KK66:
Salih Emir ya da Emir Salih gayet güzel geldi kulağıma.

Emir salih kulaga hos geliyor canim ikinizinde gonlu olmus olur. Baskaca bir fikr istersen Mehmet salih te kulaga hos geliyor bence

Bende de bir arkadaşın belirttiği gibi efendi akıllı bir insan ismini çağrıştırır Salih sadece sonunda h harfi olduğu için söylenmesi biraz zor. Bir de karadenizliyiz biz Salih'e Sali diyolar ondan dolayı koymayı düşünmem sanırım. :cool:Yoksa güzel bir isimle tamamlaninca hoş olur kanımca. Allah salih evlat eylesin inş. :KK200:

Salih ismini fazla sevmem fakat anlam olarak en begendigim erkek ismidir. Emir Salih gayet guzel olmus..
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Hayirli evlat eylesin..

Salih guzel.
Enes salih olabilir.
Emir salihte guzel zaten.
Salih efe belki.

:110:Arkadaşlar biliyosunuz burda bi isim anketi açmıştım. O isimler arasında Emir ismi banada hoş geliyor açıkcası. Fakat eşim Salih ismini beğeniyor ve ben hangi ismi bulursam ikisini bir söylüyor. Siz Salih ismine en yakışan isimleri bulup bana yardım eder misiniz? Ve sizce Salih ismi nasıl ben emin değilimde o_O Emir Salih güzel duruyo mu ? Ya da Salih tek güzel olur mu? Tüm fikirlere açığım
Salih Emir guzel oluyor yanyana canim...

Back