• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SALGINMI VAR ?

sedef77

Başarabiliriz
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
540
593
303
Kızlar dünden beri bir mide bulantısı baş ağrısı burun tıkanıklığıdır gidiyor çok fenayım kulubün bir çoğu öyle sanırım nasıl geçicek bunlar :(((

Doktora gidin ... Kasım ayından beri girip girip çıkan bir grip ile uğraşıyorum... Ha geçti derken yine geliyor ilaçsız mümkün değil ayakta durmak... Bugün iyiyim dediğim anda sırtıma yel alıyorum nereden alıyorsam... Öksürük desen almış başını gidiyor... Millet kırılıyor resmen

Doktora gidin ... Kasım ayından beri girip girip çıkan bir grip ile uğraşıyorum... Ha geçti derken yine geliyor ilaçsız mümkün değil ayakta durmak... Bugün iyiyim dediğim anda sırtıma yel alıyorum nereden alıyorsam... Öksürük desen almış başını gidiyor... Millet kırılıyor resmen
Bugün dahada kötü olursam gidicem başım resmen kopucak fena ağrıyor :KK43: geçmiş olsun bu ara :(

Bugün dahada kötü olursam gidicem başım resmen kopucak fena ağrıyor :KK43: geçmiş olsun bu ara :KK43:
Bence beklemeyin, hastaneler hınca hınç dolmuş durumda bu soğuk algınlığı yüzünden... Mayısı bitiriyoruzlar ama sıcaklar hala 28i gecemiyor... ya şu üç aylık yaz dönemi çok çetin geçecek ya da dengeler iyice sasti.. bu da insanların sürekli hasta olmasını tetikliyor

Bence beklemeyin, hastaneler hınca hınç dolmuş durumda bu soğuk algınlığı yüzünden... Mayısı bitiriyoruzlar ama sıcaklar hala 28i gecemiyor... ya şu üç aylık yaz dönemi çok çetin geçecek ya da dengeler iyice sasti.. bu da insanların sürekli hasta olmasını tetikliyor
Aynen öyle bir terliyoruz bir üşüyoruz dışardayken ne olduğu belli değil

Aynen öyle bir terliyoruz bir üşüyoruz dışardayken ne olduğu belli değil
İşte o yüzden hastalık çıkmıyor ya ... Bence git doktora ne olur ne olmaz daha çok ağırlaşmadan önlem al... Boğaz ve geniz kuruluğu başlarsa zor kurtulursun

İşte o yüzden hastalık çıkmıyor ya ... Bence git doktora ne olur ne olmaz daha çok ağırlaşmadan önlem al... Boğaz ve geniz kuruluğu başlarsa zor kurtulursun
Öğlene doğru gidicem bu sene zaten 100 kere grip oldum hiç hasta olmayan ben :(

Öğlene doğru gidicem bu sene zaten 100 kere grip oldum hiç hasta olmayan ben :KK43:
İnanırım, ben sadece yılda bir ya da iki kere olurum o da bademcik yok bende diye ... Ama bu sene kasım ayının sonunda öyle bir grip oldum ki anlatamam... Bir de yeni doğum yapmıştım lohusa lohusa kendinden geçtim resmen ateş üstüne ateş, eşim bir yandan ben bir yandan yattık bir hafta... Annem olmasa herhalde yerimizden kalkamazdk. Allah'tan bebeğe bulaşmadı ... Şimdi antibiyotik de vermiyorlar gerek görmedikce o yüzden git ki tedavine erken başla.. çok geçmiş olsun

Back