Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktora gidin ... Kasım ayından beri girip girip çıkan bir grip ile uğraşıyorum... Ha geçti derken yine geliyor ilaçsız mümkün değil ayakta durmak... Bugün iyiyim dediğim anda sırtıma yel alıyorum nereden alıyorsam... Öksürük desen almış başını gidiyor... Millet kırılıyor resmen
Doktora gidin ... Kasım ayından beri girip girip çıkan bir grip ile uğraşıyorum... Ha geçti derken yine geliyor ilaçsız mümkün değil ayakta durmak... Bugün iyiyim dediğim anda sırtıma yel alıyorum nereden alıyorsam... Öksürük desen almış başını gidiyor... Millet kırılıyor resmen
Bence beklemeyin, hastaneler hınca hınç dolmuş durumda bu soğuk algınlığı yüzünden... Mayısı bitiriyoruzlar ama sıcaklar hala 28i gecemiyor... ya şu üç aylık yaz dönemi çok çetin geçecek ya da dengeler iyice sasti.. bu da insanların sürekli hasta olmasını tetikliyor
Bence beklemeyin, hastaneler hınca hınç dolmuş durumda bu soğuk algınlığı yüzünden... Mayısı bitiriyoruzlar ama sıcaklar hala 28i gecemiyor... ya şu üç aylık yaz dönemi çok çetin geçecek ya da dengeler iyice sasti.. bu da insanların sürekli hasta olmasını tetikliyor
İşte o yüzden hastalık çıkmıyor ya ... Bence git doktora ne olur ne olmaz daha çok ağırlaşmadan önlem al... Boğaz ve geniz kuruluğu başlarsa zor kurtulursun
İşte o yüzden hastalık çıkmıyor ya ... Bence git doktora ne olur ne olmaz daha çok ağırlaşmadan önlem al... Boğaz ve geniz kuruluğu başlarsa zor kurtulursun
İnanırım, ben sadece yılda bir ya da iki kere olurum o da bademcik yok bende diye ... Ama bu sene kasım ayının sonunda öyle bir grip oldum ki anlatamam... Bir de yeni doğum yapmıştım lohusa lohusa kendinden geçtim resmen ateş üstüne ateş, eşim bir yandan ben bir yandan yattık bir hafta... Annem olmasa herhalde yerimizden kalkamazdk. Allah'tan bebeğe bulaşmadı ... Şimdi antibiyotik de vermiyorlar gerek görmedikce o yüzden git ki tedavine erken başla.. çok geçmiş olsun