Cok gecmis olsun. Biz eylul basi kari koca grip olduk. Iyilesmemiz anormal sekilde uzun surdu. Afedersiniz o yesil sumuk hic bitmeyecek gibiydi. Kafamizi yerden kaldiramiyorduk. Oturdugum yerde terliyordum ama usumuyordum. Hani hasta olunca insana bi usume gelir normalde. Tavuk,et suyuna corbalar yapiyorduk, etki etmiyordu. En son cevremizde boyle olanlarin antibiyotiksiz iyilesmediklerini duyunca biz de antibiyotik aldik iyi olduk ama yaklasik 2 hafta cektik. Sonra tam iyilestik bi kafa dagitalim diyip haftasonu ciktik, guzel bi yerde yemek yedik. O gece birden karnima kramplar girdi. Sabaha kadar ishal kusma kramplar esliginde acidan kivrandim agladim. Sabah acile gittim. Igne yapildi, bazi ilaclar yazdi. Igne cabuk toparlar dedi gercekten aksam uzeri kramplar azalmisti. Ertesine gune ilaclarla birlikte epey toparlamistim. Evet bence bir salgin var. Gecen hafta da oglum hasta oldu, doktora gittik acilde ona da igne yapilmasi gerekti ama cocuk acil dolu bekleticez dediler. Okul bebeleri hep hastaydi. Siz de evde bosuna cekmeyin gidin bi doktora ilac igne ne gerekiyorsa yaparlar cabuk toparlanirsiniz insallah