- 20 Aralık 2020
- 395
- 493
-
- Konu Sahibi MaysaveBulut
İnfluenza olabilir. Bizim öyleydi. Aşırı dirençli ateş balgamlı öksürük. 3 gün baygın yattı resmen çocuk.Selam Arkadaşlar,
Çocuğum 8 yaş dünden beri 39.3 CAteş ile yanıyor gece acile götürdük hiç ilgilenmiyorlar evde olan şurubu yazıp yolladılar
Pazartesi dr. A randevu aldım
Ateş çok dirençli balgamlı öksürük var çift şurup dönüşümlü veriyorum ancak 40 dakikaya tekrar çıkıyor 39 a
Bu nedir? Salgın mı var?
Çocuğun zaten lenf bezi büyümesi vardı çok korkuyorum
Korona olabilir mi?
Ayaklarım ağrıyor diye ağlıyor
İ
Bir kaç gün önce benimde oğlum 4 gün düşmeyen ateş yaşadı dişinde sorun vardı ondan mı bilmiyorum. Antibiyotige rağmen 4 gün sürdü sonra geçti.Selam Arkadaşlar,
Çocuğum 8 yaş dünden beri 39.3 CAteş ile yanıyor gece acile götürdük hiç ilgilenmiyorlar evde olan şurubu yazıp yolladılar
Ateş çok dirençli balgamlı öksürük var çift şurup dönüşümlü veriyorum ancak 40 dakikaya tekrar çıkıyor 39 a
Bu nedir? Salgın mı var?
Korona olabilir mi?
İ
Benim de oğlumun 3 gün süren ateşi oldu 38,7 39 civarı. Sonra kendiliğinden geçti. Sadece ateş düşürücü içti. Şimdi bana geçti bende ateş yok boğaz ağrısı kulak ve baş ağrısı var. Bir de burun akıntısıSelam Arkadaşlar,
Bu nedir? Salgın mı var?
Korona olabilir mi?
İ
Enjeksiyon yaparlar belki ama sık ilaç alması da sıkıntı olabilir.Herkese teşekkür ederim hâlâ ateş 39.5 yarım saatte bir duşa sokuyorum şurup veriyorum ama nafile
Acil de ateş için ilaç yazmak dışında bir şey yapıyorlar mı?
Merhaba çok geçmiş olsun , benimde kızlarım ateşli hastaydı , miğde bağırsak enfeksiyonu dedi dktrSelam Arkadaşlar,
Bu nedir? Salgın mı var?
Korona olabilir mi?
İ