• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Salemwitch'in Sözü

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Herkes söz resimlerini paylaşmış ben de kıskandım :) Benim isteme ve sözüm 22.04.2012 pazar günü olmuştu şimdi geriye baktığımda gülerek hatırlıyorum o günü heyecandan fazla foto çekilmemişiz ama beynimde her anım canlı :)

Çok güzel, heyecanlı bir gündü ama tek pişmanlığım kayınpederim beni isterken salonda olmayışımdı o anı görmek çok isterdim çünkü :( sonradan öğrendiğime göre nişanlımı da çıkarmışlar odadan ne alakaysa sen burda olma demişler o da mutfakta beklemiş garibim bilsem yanına giderdim ben de odamdaydım :( bir de sağolsun yengem izin vermedi kahveleri benim yapmama biz kahveleri yapana kadar beni istediler kahveler istemeden sonra içildi :( Çikolatamı açtım kahve ile birlikte ikram ettim ondan sonra da çay ve ikramlar yenildi sonra daha doyamadan hemen kalktılar:( onlar gittikten sonra ben hala gerçek mi rüya mı ayırt etmeye çalışıyordum :))) Benimki de böyle bir gündü işte kızlar fikir olur diye paylaşmak istedim...

Allah isteyen herkese o günü yaşamayı nasip etsin inşallah:)

Eklentiler

• $7.webp
    $7.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 171
  • $HPIM3520.webp
    $HPIM3520.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 162
  • $HPIM3516.webp
    $HPIM3516.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 172
  • $IMAG0048.webp
    $IMAG0048.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
hayırlı olsun evlilik yolundaa:16::16::16:
Allah kolaylıklar versin..arzu eden herkesi Rabbim o günleri görmeyi nasip etsinn:16::16::16:

Back
X