- Konu Sahibi salemwitch
Herkes söz resimlerini paylaşmış ben de kıskandım :) Benim isteme ve sözüm 22.04.2012 pazar günü olmuştu şimdi geriye baktığımda gülerek hatırlıyorum o günü heyecandan fazla foto çekilmemişiz ama beynimde her anım canlı :)
Çok güzel, heyecanlı bir gündü ama tek pişmanlığım kayınpederim beni isterken salonda olmayışımdı o anı görmek çok isterdim çünkü
sonradan öğrendiğime göre nişanlımı da çıkarmışlar odadan ne alakaysa sen burda olma demişler o da mutfakta beklemiş garibim bilsem yanına giderdim ben de odamdaydım
bir de sağolsun yengem izin vermedi kahveleri benim yapmama biz kahveleri yapana kadar beni istediler kahveler istemeden sonra içildi
Çikolatamı açtım kahve ile birlikte ikram ettim ondan sonra da çay ve ikramlar yenildi sonra daha doyamadan hemen kalktılar
onlar gittikten sonra ben hala gerçek mi rüya mı ayırt etmeye çalışıyordum :))) Benimki de böyle bir gündü işte kızlar fikir olur diye paylaşmak istedim...
Allah isteyen herkese o günü yaşamayı nasip etsin inşallah:)
Çok güzel, heyecanlı bir gündü ama tek pişmanlığım kayınpederim beni isterken salonda olmayışımdı o anı görmek çok isterdim çünkü

Allah isteyen herkese o günü yaşamayı nasip etsin inşallah:)
Eklentiler
Son düzenleme: