Söz Kesimi Salemwitch'in Sözü

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Herkes söz resimlerini paylaşmış ben de kıskandım :) Benim isteme ve sözüm 22.04.2012 pazar günü olmuştu şimdi geriye baktığımda gülerek hatırlıyorum o günü heyecandan fazla foto çekilmemişiz ama beynimde her anım canlı :)

Çok güzel, heyecanlı bir gündü ama tek pişmanlığım kayınpederim beni isterken salonda olmayışımdı o anı görmek çok isterdim çünkü sonradan öğrendiğime göre nişanlımı da çıkarmışlar odadan ne alakaysa sen burda olma demişler o da mutfakta beklemiş garibim bilsem yanına giderdim ben de odamdaydım bir de sağolsun yengem izin vermedi kahveleri benim yapmama biz kahveleri yapana kadar beni istediler kahveler istemeden sonra içildi Çikolatamı açtım kahve ile birlikte ikram ettim ondan sonra da çay ve ikramlar yenildi sonra daha doyamadan hemen kalktılar onlar gittikten sonra ben hala gerçek mi rüya mı ayırt etmeye çalışıyordum :))) Benimki de böyle bir gündü işte kızlar fikir olur diye paylaşmak istedim...

Allah isteyen herkese o günü yaşamayı nasip etsin inşallah:)

Eklentiler

• $7.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 171
  • $HPIM3520.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 162
  • $HPIM3516.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 172
  • $IMAG0048.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
hayırlı olsun evlilik yolundaa
Allah kolaylıklar versin..arzu eden herkesi Rabbim o günleri görmeyi nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…