- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
- 78
- Konu Sahibi selametle66
-
Canım Tefriciye yi geçen gün ilk defa hayatımda bir arkadaşın niyeti için 100 tane okudum ama çok çok zorlandım Açıkçası yaaCanım ben hiç okumadım. Fakat Tefriciyenin çok mucizelerini gördüm. Bir kuzenim boşanmıştı. Ona okuduk. 6 ay sonra çok kaliteli biriyle gönlünce evlilik yapmıştı. Ben 16 yaşında okumuştum 4444 e ulaşmadan iş hayirla sonuçlandı. Salavat-ı Fatih grubu kurarsan da katılırım INŞAALLAH
Canım Salavati FATİH faziletlerrini araştır ben okuyunca gerçekten çok çok şaşırdım ve hayran kaldım zaten anlamı muhteşem bişeyCanım ben hiç okumadım. Fakat Tefriciyenin çok mucizelerini gördüm. Bir kuzenim boşanmıştı. Ona okuduk. 6 ay sonra çok kaliteli biriyle gönlünce evlilik yapmıştı. Ben 16 yaşında okumuştum 4444 e ulaşmadan iş hayirla sonuçlandı. Salavat-ı Fatih grubu kurarsan da katılırım INŞAALLAH
Değil mi innanir misin canım akşam 1 saat önce civarı kardeşime diyorumBu arada dua grubunun da bana çok faydası oldu. Inan o kadar yasam kocuna gittim. Dertlerimi burada unuttum. O kadar arkadaşım var. Burada dua grubunda dua ettiğim kadar kimseyi sevmiyorum. Burada yüzünü gormediğim ama dua ettiğim arkadaşlarım bir ayrı.
Canım ben buradan atmasını bilmiyorum ne yazık ki...ben ilk defa duyuyorum okumak isterim metni var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?