- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
arkadaşlar tüp bebek yaptırıyorum. salavatı tefriciye okumaya başladım... yardım eder misiniz?
canım benim kumbaramda var. 50 tane vermek istiyorum.
100 tane de ben okur yazarimm ::--)))
Canim ben 50 tane okudum. Insallah tup bebek tedavin bebekle sonuclanir. Allah gonlune gore versin.
50 sini ben alayim insallah okuyunca size haber veririm rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin amin... :)
arkadaşlar tüp bebek yaptırıyorum. salavatı tefriciye okumaya başladım... yardım eder misiniz?
Bana verir misin?
1000 taneCanım sana vermiştim 50 taneyi. Kaç tane eksiğin kaldı.
Cok tesekkur ederim. Allah isteyen herkeze nasip etsinben sana 100 okuyacağım canım okundu yazabilirsin allah kabul etsin,yavrunu kucağına almayı nasip etsin başladım okuyorum
[/QUOTEdaisyp CANIM TEDAVİ BAŞLADIMI. BENİM BAŞKA DUALARIMDA VAR. FIRSAT BULDUKÇA OKUMAYA ÇALIŞIRIM OLUR MU SIKMA CANINI
İLK DENEMEN Mİ. REGL BEKLEDİĞİNE GÖRE TOPLAMA İŞLEMİ YAPILMADI DAHA DEĞİL Mİ[/QUOTE
Basladı canım bu regly bekliyorum. Yerleştirme olacak..
2. Denemem. Toplama islemi yapildi canim.. regly de rahim kalinligina gore yerlestirme yapilacak.İLK DENEMEN Mİ. REGL BEKLEDİĞİNE GÖRE TOPLAMA İŞLEMİ YAPILMADI DAHA DEĞİL Mİ
694 tane daha var canim..canım tamamladınmı 300 okuyayım sana söylede
694 tane kaldi canimTamamlamadıysanız bende 50 tane alabilirim
Dustum canim allah razi olsun..tamambenden 300 yaz 100 de önce söylemiştim düştünmü
Canim tamamliyamadim..Tamamlamadıysanız bende 50 tane alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?