CANIM ŞUAN 10.000 İHLAS OKUYORUZ AMA ARKADAŞLARLA ORTAK KARARIMIZ YENİ KİŞİ EKLEMEMEK ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE ÇOK SorunlAR YAŞANDI BU KONUDA. NE OLUR BİZİ BAĞIŞLA
arkadaşlar muaflıgım bitmiştir...ne kadar dersenız okuyabılırım...Listemi hazırdım İsmim Suzan Suzan'nın Niyetine derseniz sevinirim Allah razı olsun :)
KUMBARAMIZ = 395
1. perican55 ->714 Okunacak
2. özgge81 ->714 Okunacak
3. yedinoktabes ->714 Okunacak
4. Kelebekcim - >714 Okunacak
5. İnzar ->714 Okunacak
6. nutellanutella ->714 Okunacak
7. dior34 ->714 Okunacak
8. DoLmA -> MUAF
9. tanemmmmm -> MUAF
10. berirem -> MUAF
11. privet37 -> MUAF
12. melekkegemen1 -> MUAF
13. eymen4545 -> 714 Okunacak
14. gupse3232 -> 718 Okuyacak
15. cameliee -> 714 Okunacak
16. poeticcry ->714 Okunacak
17. segazel ->714 Okunacak
18. pembemum ->714 Okunacak
19. Hilla1980 ->714 Okunacak
20. umutsuzcuk -> MUAF
Vay yaramazzAbbooowwwwwww sayımız yine tavan yapmışhadi bismillallah başladım okumaya inş tez vakitte bitirirm.
Şuanda oğlum karnımda çıkışı karıştırdı sanırım kızlar sağ bel boşluğuma ittiriyor kendini kafasımı poposumu bilmiyorum ama sağ yanımı şişirdi çok garip bir durum dua edin dönsün şu oğluş aşağıya ya yoksa bni yok yere sezaryan yaptırtcak
bitti canım ...
Abbooowwwwwww sayımız yine tavan yapmışhadi bismillallah başladım okumaya inş tez vakitte bitirirm.
Şuanda oğlum karnımda çıkışı karıştırdı sanırım kızlar sağ bel boşluğuma ittiriyor kendini kafasımı poposumu bilmiyorum ama sağ yanımı şişirdi çok garip bir durum dua edin dönsün şu oğluş aşağıya ya yoksa bni yok yere sezaryan yaptırtcak
Canım kumbara yapabilirsen iyi olur aslındaarkadaşlar muaflıgım bitmiştir...ne kadar dersenız okuyabılırım...
bence sakıncası yok hem sayılarımız cok arttı destek olmuş olurARKADAŞLAR GRUBUMUZAya se min katılmak istiyor, bir çoğumuz arkadaşı tanıyormuş. Ne dersiniz ?
isterseniz listeyi yenileyimCanım kumbara yapabilirsen iyi olur aslında
Ben katilmasini isterimARKADAŞLAR GRUBUMUZAya se min katılmak istiyor, bir çoğumuz arkadaşı tanıyormuş. Ne dersiniz ?
isterseniz listeyi yenileyim
zamansız oldu birazCanım kumbara yapabilirsen iyi olur aslında
Listemi hazırdım İsmim Suzan Suzan'nın Niyetine derseniz sevinirim Allah razı olsun :)
KUMBARAMIZ = 395
1. perican55 ->714 Okunacak
2. özgge81 ->714 Okunacak
3. yedinoktabes ->714 Okunacak
4. Kelebekcim - >714 Okunacak
5. İnzar ->714 Okunacak
6. nutellanutella ->714 Okunacak
7. dior34 ->714 Okunacak
8. DoLmA -> MUAF
9. tanemmmmm -> MUAF
10. berirem -> MUAF
11. privet37 -> MUAF
12. melekkegemen1 -> MUAF
13. eymen4545 -> 714 Okunacak
14. gupse3232 -> 718 Okuyacak
15. cameliee -> 714 Okunacak
16. poeticcry ->714 Okunacak
17. segazel ->714 Okunacak
18. pembemum ->714 Okunacak
19. Hilla1980 ->714 Okunacak
20. umutsuzcuk -> MUAF
Minnos dönmüş sevindim canim saglikli rahat bir dogum olur insallahArkadaşlar 714 adet suzanın niyetine okudum bitirdim Allah kbl etsin niyetini inşAllah.
Bu arada geçen oğluş aşağıya dönmedi galiba çıkışı bulamadık die yazmıştım ya bu gün dr.a gittik oğluşum başını çevirmiş aşağıya sol kasığıma yerleştirmiş sağ bel boşluğuma dayayıp şişirdiği ise popişiymiş sıpamın, biraz kafası büyük dedi dr ama bakalım inş normal doğurturum Allahın izniyleRAbbim isteyen herkese sağlıkla tez vakitte evlat nasip etsin hamişlere sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşAllah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?