- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
Canim Allahim saglikla versin bebegini kucagina...tedirgin olma hic..benim oglanda öyleydi hep ilerdeydi ama vakitli dogdu...her turlu normal dogum sezeryan kürtaj dusuk hepsini yasamis biri olarak soyluyorum..hic korkma..bebisin sesini duydugun an ferahliklari mutlulugun en muhtesemini yasayacaksin o ana odaklan..cennet kokulunu kucaginda hayal et tedirginligin gecer...güzel annesi benis de heyecanli şimdi senin kucagindaki huzurlu anlarina kavusmak istiyooo...masallah sizee :)Yeni arkadaşa geçiyormuyuz canım ?
Benim bu aralar mide yanmalarım arttı ilaç kar etmiyor kasık ağrılarımda oluyor o yüzden kumbara yapamadım yeni arkadaşa başlıcaksan okumaya başlıyım hemen ki listeyi aksatmıyım
Dün dr. a gittk kızlar bebek 2 hafta ilerde gözüktüğü için dr. um 6 hafta snra doğururdan şaşma dedi erkn olabilirmiş inşAllah dua edin kızlar korkuyorumbiraz tedrginim.
Korkma canim Allah'in izmiyle saglikla alacaksin kucagina bebeginiYeni arkadaşa geçiyormuyuz canım ?
Benim bu aralar mide yanmalarım arttı ilaç kar etmiyor kasık ağrılarımda oluyor o yüzden kumbara yapamadım yeni arkadaşa başlıcaksan okumaya başlıyım hemen ki listeyi aksatmıyım
Dün dr. a gittk kızlar bebek 2 hafta ilerde gözüktüğü için dr. um 6 hafta snra doğururdan şaşma dedi erkn olabilirmiş inşAllah dua edin kızlar korkuyorumbiraz tedrginim.
Ben okudumARKADAŞLAR MERHABA, SEZAGEL MUAFLIK BEKLEDİĞİ İÇİN DOLMA VE DİĞER ARKADAŞ İÇİN 550'ŞER ADET OKUMUŞ ÖNCEDEN, DOLAYISIYLA BURDAN 60 AÇIĞIMIZ VAR.
YEDİNOKTABES DE 110 OKUDUKTAN SONRA MUAF OLMUŞ BURDAN DA BİR 500 AÇIĞIMIZ VAR. TOTALDE 560 AÇIĞIMIZ OLUŞTU PAYLAŞABİLİR MİYİZ SİZLERE ZAHMET
DİOR = 100
DOLMA = 100
HİLLA = 100
UMUTSUZCUK = 200
CAMELİEE = 60
KALAN = 0
Allah hepinizden razı olsun
15 adet bitti Allah kabul etsin
Ben karar veremedim :))
Fatiha, ihlas veya ayetel kürsi üçü arasında kararsız kaldım. Sizler karar verin ben düşünmeye devam edeyim :))
ne dersenız ben varım....
ben ayetel kürsi demiştim
ben de karar veremedim[/QUOTE
ay bu sayı nie bu kadar yukarı çıktı kızlar anlaşıp aynı anda mı muaf oluyorsunz bakım itiraf edinşaka bir yana bnde bu aralar iyi hissetmediğim için kndimi yavaşladım hemen bitiremezsem bilginiz olsun inş uzatmadan bitirirm.
ARKADAŞLAR TANEMMM ( PINAR ) LİSTESİ. pINARIN NİYETİNE DİYE OKUYABİLİRSİNİZ. LİSTE SÜRESİNCE MUAFİYETİ BİTENLER DESTEK OLURSA SEVİNİRİM SAYIMIZ HAYLİ YÜKSELDİ
1. perican55 -> MUAF
2. özgge81 -> MUAF
3. yedinoktabes -> MUAF
4. Kelebekcim - > 715 OKUNACAK
5. İnzar -> 715 OKUNACAK
6. nutellanutella -> 715 OKUNACAK
7. dior34 -> 715 OKUNACAK
8. DoLmA -> 715 OKUNACAK
9. tanemmmmm -> 720 OKUNACAK
10. berirem -> 715 OKUNACAK
11. privet37 -> MUAF
12. melekkegemen1 -> 715 OKUNACAK
13. eymen4545 -> 715 OKUNACAK
14. gupse3232 ->MUAF
15. cameliee -> 715 OKUNACAK
16. poeticcry -> 715 OKUNACAK
17. segazel -> MUAF
18. pembemum -> 715 OKUNACAK
19. Hilla1980 -> 700 OKUNDU
20. umutsuzcuk -> 715 OKUNACAK
Ya sorma kuzum ayni anda 6 muaf olunca sayimiz kabardi. Ben de annemden takviye kuvvet istedim sizin icin. Ayrica Allah razi olsun Hilla da 510 kumbara yapmis ihtiyaci olan kullansin kuzumay bu sayı nie bu kadar yukarı çıktı kızlar anlaşıp aynı anda mı muaf oluyorsunz bakım itiraf edinşaka bir yana bnde bu aralar iyi hissetmediğim için kndimi yavaşladım hemen bitiremezsem bilginiz olsun inş uzatmadan bitirirm.
Caniiiim Allah senden razi olsun. Okuduklarin dualarinin kabulune vesile olsun insallahhhhkızlar 410 kumara yaptım toplam 510 olduperican55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?