Canim ozur dilerim tamamen dalginligima geldi bir an sira nutide sandim cok ozur dilerim. Kumbara icin tesekkurlerBenim kumbarada 200 adet vardı kalan 300den 200 u ben almış olayım geriye o arkadaş için 100 adet kalmış bulunuyor.
Ayrıca listede ben 6. kişiydim 5. sıraya kaymışım şimdi sıranın benim olması gerekmiyor mu arkadaşlar kelebekcimden sonra ben geliyorum nutella benden snra. Neden nutellanın listesini hazırladınız ben anlamadım?
ozzge81 canim duani okudum Allahim kabul etsin
Bende okudum pericgm payima duseni,telefondan girebiliyorum internete listeyi duzenleyemiyorum:/
ben ihlasla ayetel kursi arasinda kaldim..
Ayetel kürsiyi seçtim ..
ben ihlasa oy kullandım ama ayetel kurside okurum oda olur bnm regl derdimde yok 7-24 hizmetinizde olurum ağrım sızım olmadıkça ben doğurmadan başlayalım artık listeye kızlar
tefriciye
34200+100=34300
Günaydın Canım, okuyup geri dönüş yapacağım.. öpücükler..
Arkadaşlar okudum ben de Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin
cnm ben yarın itibaryla okuyacağım ALLAH izin verirse,şu an okuyamıyorum,yarın bitirsem olur mu
okudum canım tazecik amin diyip hemen yazdım ))
AMİİİİİİİİİİİİİİN
arkadaşlar ben yenı gördum okudum kusura bakmayım allahım dualarımızı kabul ve nakbul etsın amınnn
Yeni gordum listeyi... hemen okuyup diger arkadasa geccem... allah kabul etsin dilegi gerceklessin ins.
Canm okudum bitti allah kabul etsin
KIZLAR LISTEDE INZAR VAR INZARIN NIYETINE OKUYORUZ BIR ONCEKILISTEDE KAYDIRMA YAPMISIZ KISI BASI 615 ADETokudum bende geç cevap verdim kusura bakma lütfen. internetle ilgiili bir problem yaşadım. giremedim .
CNM LISTENI YAPTIM HERKESI ALINTILADIM PERIDE KENDINDE TELI OLNLARA KİŞİ VE SAYI DEGİSIKLIGINI HABER VERIYOR AYRICA YONETIMEDE KENDI MESAJLARIMI KIBLEDIM NUTELLA ICIN OLUSTRULAN LISTENIN SILINMESINI ISTEDIM KARISIKLIK OLMASIN DIYE SEN ARTIK DUANI TAKIP EDERSIN ALLAH KABUL ETSINBenim kumbarada 200 adet vardı kalan 300den 200 u ben almış olayım geriye o arkadaş için 100 adet kalmış bulunuyor.
Ayrıca listede ben 6. kişiydim 5. sıraya kaymışım şimdi sıranın benim olması gerekmiyor mu arkadaşlar kelebekcimden sonra ben geliyorum nutella benden snra. Neden nutellanın listesini hazırladınız ben anlamadım?
inzarı okudun dımı cnmokudum ALLAH kabul etsin
okuyorum az kaldıCANIM NE DURUMDASIN ?
evet cnminzarı okudun dımı cnm
Arkadaşlar bir karışıklık yapmış önemli değil özüre gerek yok insanız hepimiz ben sadece neden öne aldık nutellayı die merak ettiğim için belirtmek istedim durumu :)
Bu arada arkadaşlar duamı da belirtmek istiyorum kısa ve öz bildiğiniz üzere hamileyim ve bu duayı sağlıkla kolaylıkla vaktinde bebeğimi doğurmam-dünyaya getirmem için niyetler okursanız sevinirim okuyan arkadaşlar üstlerinde sorumluluk hissetmesin önemli değil benim bu duam için ki niyetim budur. RAbbim kbl etsin inşAllah hepimizin niyetlerini :)
1. perican55 ->615 ADET
2. özgge81 ->615 ADET - OKUDU
3. yedinoktabes ->615 ADET
4. Kelebekcim - >615 ADET
5. İnzar -> 620 ADET
6. nutellanutella ->MUAF
7. dior34 ->615 ADET
8. DoLmA ->555 ADET MUAF (155 OKUDU)
9. tanemmmmm ->615 ADET
10. berirem ->615 ADET
11. privet37 ->615 ADET
12. melekkegemen1 ->615 ADET
13. eymen4545 ->615 ADET
14. gupse3232 ->615 ADET
15. cameliee -> MUAF
16. poeticcry -> 615 ADET - OKUDU
17. segazel -> 615 ADET
18. pembemum ->615 ADET
19. Hilla1980 -> MUAF
20. umutsuzcuk -> 615 ADET
Listeyi güncelledim lütfen okuyan arkadaşlarda takip ederse karışıklık olmaz okuyanları kızartmayı unutrsak belirtsinler lütfen..!
Son gün: 3 ARALIK ÇARŞAMBA GÜN.
okudum allah kabul etsin inş... yeni arkadaşa yarın okucm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?