- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Amin canımLife light canım bende okudum nıyetın ıcın
RABBIM ya mukaddım ismiyle en hayirli ve tez zamanda bebek nasıp etsın
Yaaa sen can mısın kuzum ne güzel kalbin var senin rabbim tüm işlerini rast getirsin güzel kalplimmM Morlale8 Z zinciriyeburcusami Life light @Ssevincli @tiniminihaniim @Feyzaanrr kızlar beklediğim kitap geldi hemen sızın ıcınde baktım..
Ne demek balım.. Bu gruplara baslarken kendı duam ıcın hep araştırır okurdum..Yaaa sen can mısın kuzum ne güzel kalbin var senin rabbim tüm işlerini rast getirsin güzel kalplimm
Yaa canımsınLife light icin okudum. Rabbim tez zamanda saglikli, hayirli ,merhametli,uzun omurlu bir evlat, evladina da hayirli anne baba olmayi nasip etsin insallah. Tum evlat sahibi olmak isteyenlere de anne olmayi nasip etsin Rabbim. Bende nedense en cok bebek isteyenlere okumak istiyorum Tabi Morrmeneksee sende hep dualarimdasin
@lifelight niyetine okudum Allah kabul etsinMorrmeneksee
Teşekkür ederim Allah razı olsunLife light icin okudum. Rabbim tez zamanda saglikli, hayirli ,merhametli,uzun omurlu bir evlat, evladina da hayirli anne baba olmayi nasip etsin insallah. Tum evlat sahibi olmak isteyenlere de anne olmayi nasip etsin Rabbim. Bende nedense en cok bebek isteyenlere okumak istiyorum Tabi Morrmeneksee sende hep dualarimdasin
Cnm benim biraz daha var
Canım çok yoğunum bugün hala çalışıyorum sen beni okudu say gece okuyacağım
Cnm benim biraz daha var
Kızlar bıtınce yazarsanızCanım çok yoğunum bugün hala çalışıyorum sen beni okudu say gece okuyacağım
Tamam cnm
Cnm biraz geç oldu ama okudum Allah kabul etsin