- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Okudum canım Allah kabul etsinBismillahirrahmanirrahim
BİLDİRİM SAATİ AKSAM 21.00 DA SON BULUYOR
KİŞİ BASI DUSEN RAKAM 100 TANE
1.GÜN SIRA @KARAMELLİ001 DUASI
Allahim oncelikle sagligimizi arttirarak ver icimdeki vesvese ve korkulari yok et. Onumuzdeki butun engelleri kaldirip hayirlisiyla gonlumuzden gecen dualarin kabul olmasini nasip et. Rizkimizi arttir. Bizi gorunur gorunmez kazalardan belalardan koru Rabbim. Dua arkadaslariminda dualarinin en yakin zamanda kabul olmasini nasip et. Amin..
DUA SAHİBİNİN OKUMADAN ONCE 2 REKAT NAMAZ KILIP, BOL BOL TÖVBE İSTİĞFAR GETİRİP HACETİ NE İSE ONU DILE GETİRMESİ GEREKIR..
Salat-ı Münciye büyük salevatlardandır.Salevet olarak tek okunabileceği gibi 1000 defa okumak suretiyle maddi*manevi sıkıntılar için hatmi yapılarakta Peygamber (s.a.v.)’e hediye edilir
Salaten Tüncina okunuşu:
““Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ ındeke a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”
Salaten Tüncina anlamı:
“Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e (S.a.v) ve onun ehli beytine salat et. Bu salavat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salavat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salavat hürmetine temizlesin, o salavat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltsin, o salavat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi dualara cevap veren, dualarımızı kabul eyle. Hamd, alemlerin Rabbi allah’a mahsustur.”
LİSTE
K karamelli001
M Morlale8
@Harlofia
Life light
4melek1anne
SoLeiL12
A arkadasimes
5 528mucizemmm
burcusami
Morrmeneksee
Canım bende dün gece okudum Rabbim dualarını kabul etsin insAllahBismillahirrahmanirrahim
BİLDİRİM SAATİ AKSAM 21.00 DA SON BULUYOR
KİŞİ BASI DUSEN RAKAM 100 TANE
1.GÜN SIRA @KARAMELLİ001 DUASI
Allahim oncelikle sagligimizi arttirarak ver icimdeki vesvese ve korkulari yok et. Onumuzdeki butun engelleri kaldirip hayirlisiyla gonlumuzden gecen dualarin kabul olmasini nasip et. Rizkimizi arttir. Bizi gorunur gorunmez kazalardan belalardan koru Rabbim. Dua arkadaslariminda dualarinin en yakin zamanda kabul olmasini nasip et. Amin..
DUA SAHİBİNİN OKUMADAN ONCE 2 REKAT NAMAZ KILIP, BOL BOL TÖVBE İSTİĞFAR GETİRİP HACETİ NE İSE ONU DILE GETİRMESİ GEREKIR..
Salat-ı Münciye büyük salevatlardandır.Salevet olarak tek okunabileceği gibi 1000 defa okumak suretiyle maddi*manevi sıkıntılar için hatmi yapılarakta Peygamber (s.a.v.)’e hediye edilir
Salaten Tüncina okunuşu:
““Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ ındeke a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”
Salaten Tüncina anlamı:
“Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e (S.a.v) ve onun ehli beytine salat et. Bu salavat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salavat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salavat hürmetine temizlesin, o salavat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltsin, o salavat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi dualara cevap veren, dualarımızı kabul eyle. Hamd, alemlerin Rabbi allah’a mahsustur.”
LİSTE
K karamelli001
M Morlale8
@Harlofia
Life light
4melek1anne
SoLeiL12
A arkadasimes
5 528mucizemmm
burcusami
Morrmeneksee
Cok az kaldi benimde. Okuyan herkesten Allah razi olsun. Opuyorum sizi kizlar
M Morlale8 canım senin niyetine okudum Allah kabul etsinBismillahirrahmanirrahim
BİLDİRİM SAATİ 21.00
KISI BASI 100 TANE
2.GÜN SIRA M Morlale8
Ey her şeye gücü yeten rabbim içinde bulunduğum sıkıntılarımdan sen beni kurtar kalbimdeki vesveseden sana sığınıyorum imanımın kuvvetlenmesini nasip eyle kalbime ferahlık ver sana layık kul olmamı nasip eyle ya rabbim eşimle muhabbetimizi arttır evimizde huzurlu şekilde oturmayı sen bize nasip et çocuğumuzun olmasını etkileyen bütün engelleri yok et dua arkadaşlarımında tüm dualarını kabul et amin.el Fatiha salâvat
Salaten Tüncina okunuşu:
Salaten Tüncina anlamı:
Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e (sav) ve onun ehli beytine salat et. Bu salavat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salavat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salavat hürmetine temizlesin, o salavat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltsin, o salavat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi bize bunları merhametinle nasib et. Alla Tealâ bize kâfidir ve ne iyi bir dost, ne iyi bir vekildir. Ey Rabbimiz, senin mağfiretini dileriz, dönüş yalnız sanadır.“
K karamelli001
M Morlale8
Morrmeneksee
4melek1anne
A arkadasimes
SoLeiL12
Life light
burcusami
5 528mucizemmm
@Harlofia
Ekledım sızıde. Bu aksam duasını paylasscağım arkadasla baslayabılırsnzÖzellikle önceden yazmıştım ama yine gözden kaçıyorum sanirim.Morrmeneksee
Ben bugün kendim için 100 mu okuyacam canım 90 mı yoksa yarın mı 91 okuyacazKIZLR BIR KISI DAHA EKLEYECEĞİM SAYI DEĞİŞECEK
Kişi bası 91 dusecek
Dua sahıbi 90 okuyacak yarından itibaren bu boyle
. Yanı 3. Kısı itibareyle
burcusami
A arkadasimes
@Harlofia
Life light
4melek1anne
SoLeiL12
K karamelli001
M Morlale8
5 528mucizemmm
Krew
Sana 100 okumaya devam canım yarından itibaren değişiyorYarından itibaren mi değişecek sayı
Tamam anladım şimdi kuzumSana 100 okumaya devam canım yarından itibaren değişiyor
100 okuyacan canımBen bugün kendim için 100 mu okuyacam canım 90 mı yoksa yarın mı 91 okuyacaz