- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Amin canım inşallahCanım bu sefer Allahın izniyle olacak insAllah güzel düşün, güzel olsun ❤
Geçmiş olsun kuzum ya dikkat et kendineHer zamanki gibi kafam ağrıyor ondan hep
Güzel haberlerini alacaz İnşallah iyi düşünelim iyi olsun kuzumGittim canım öğleden önce transferim yapıldı şimdi evdeyim dinleniyorum. 12 gün sonra belli olacak tutunup tutunmadığı
Sağol canım inşallah. Bundan sonrası rabbime kalmışGüzel haberlerini alacaz İnşallah iyi düşünelim iyi olsun kuzum
Okudum canım Allah kabul etsinBismillahirrahmanirrahim
BİLDİRİM SAATİ 21.00
KİŞİ BASI DÜŞEN SAYI 91
DUA SAHİBİ 90 TANE
5.GÜN SIRA @SoLeiL12
Bismillahirrahmanirrahim
BİLDİRİM SAATİ 21.00
KİŞİ BASI DÜŞEN SAYI 91
DUA SAHİBİ 90 TANE
6.GÜN SIRA A arkadasimes
Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüteceğim bir evlat nasip et. Ödemelerinizi bitirip maddi ve manevi bolluk ver. Burda duaya katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim
DUA SAHİBİNİN OKUMADAN ONCE 2 REKAT NAMAZ KILIP, BOL BOL TÖVBE İSTİĞFAR GETİRİP HACETİ NE İSE ONU DILE GETİRMESİ GEREKIR..
Salat-ı Münciye büyük salevatlardandır.Salevet olarak tek okunabileceği gibi 1000 defa okumak suretiyle maddi*manevi sıkıntılar için hatmi yapılarakta Peygamber (s.a.v.)’e hediye edilir
Salaten Tüncina okunuşu:
““Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ ındeke a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”
Salaten Tüncina anlamı:
Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e (sav) ve onun ehli beytine salat et. Bu salavat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salavat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salavat hürmetine temizlesin, o salavat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltsin, o salavat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi bize bunları merhametinle nasib et. Alla Tealâ bize kâfidir ve ne iyi bir dost, ne iyi bir vekildir. Ey Rabbimiz, senin mağfiretini dileriz, dönüş yalnız sanadır.“
DUA SAHİBİNİN OKUMADAN ONCE 2 REKAT NAMAZ KILIP, BOL BOL TÖVBE İSTİĞFAR GETİRİP HACETİ NE İSE ONU DILE GETİRMESİ GEREKIR..
Salat-ı Münciye büyük salevatlardandır.Salevet olarak tek okunabileceği gibi 1000 defa okumak suretiyle maddi*manevi sıkıntılar için hatmi yapılarakta Peygamber (s.a.v.)’e hediye edilir
Salaten Tüncina okunuşu:
““Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ ındeke a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”
Salaten Tüncina anlamı:
Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e (sav) ve onun ehli beytine salat et. Bu salavat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salavat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salavat hürmetine temizlesin, o salavat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltsin, o salavat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi bize bunları merhametinle nasib et. Alla Tealâ bize kâfidir ve ne iyi bir dost, ne iyi bir vekildir. Ey Rabbimiz, senin mağfiretini dileriz, dönüş yalnız sanadır.“
@karamelli001
M Morlale8
4melek1anne
Life light
@SoLeiL12
A arkadasimes
Krew
5 528mucizemmm
burcusami
@Harlofia
Dualarımız umudumuz seninleSağol canım inşallah. Bundan sonrası rabbime kalmış
Allah razı olsun canımDualarımız umudumuz seninle
Allah razı olsun canım
Canım son 4 kaldı 2 dk bitti say beni
Cnm ben bugün rahatsızdım biraz bu gece okuyayım sana haber vereyim olurmu
Tamam cnm olur gecmıs olsunCnm ben bugün rahatsızdım biraz bu gece okuyayım sana haber vereyim olurmu
Tamamım ben canım
Allah razı olsun cnm sagolTamam cnm olur gecmıs olsun