- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Aklın nerde kaldı kuzum bende şaşırdımYa bana noluyorsa... Duzeltyrm hemen
Aa hadı bakalım yaaa.. Ben emınım guzel haberini alacazGittim canım öğleden önce transferim yapıldı şimdi evdeyim dinleniyorum. 12 gün sonra belli olacak tutunup tutunmadığı
Amin canım benimAa hadı bakalım yaaa.. Ben emınım guzel haberini alacaz
Sağol burcum inşallah sırayla güzel haberler alalım artıkMorrmeneksee geçmiş olsun cnm havalar da etkiliyor biraz. Life light allahın izniyle ins vesile olur bu kez tedavin mucizene kavusmana
Geçmiş olsun kuzumHer zamanki gibi kafam ağrıyor ondan hep
AminMorrmeneksee geçmiş olsun cnm havalar da etkiliyor biraz. Life light allahın izniyle ins vesile olur bu kez tedavin mucizene kavusmana
Canım acaba boyun düzleşmesi mi var o da baş ağrısı yapar. Doktora mı gitsen her neyse çok ilerlemeden belki tedavi ederlerHer zamanki gibi kafam ağrıyor ondan hep
Kulunc var kızlar bende. Hayatımı mahvediyor. Bugun dısarıdaydım mesela. Bırzcık esse kaskatı oluyor gozlerıme kadar vuruyor dırekCanım acaba boyun düzleşmesi mi var o da baş ağrısı yapar. Doktora mı gitsen her neyse çok ilerlemeden belki tedavi ederler
Evde masaj yaptırabileceğin biri varsa biraz sıcak havluyla yumuşat sonra bebe yağı ya da başka bir kremle masaj yapsınlar rahatlatır. Bende oldu mu eşime yaptırıyorum çok iyi geliyorKulunc var kızlar bende. Hayatımı mahvediyor. Bugun dısarıdaydım mesela. Bırzcık esse kaskatı oluyor gozlerıme kadar vuruyor dırekvalla cekılmez bır hal aldı artık.
Canım ben okudum arkadaşkar için siteye girip bildirim yapamıyorum ama okuyorum düzenli
Neler yapmadım kı.. Yakıya alıstı yakı rahatlıyor tek..Evde masaj yaptırabileceğin biri varsa biraz sıcak havluyla yumuşat sonra bebe yağı ya da başka bir kremle masaj yapsınlar rahatlatır. Bende oldu mu eşime yaptırıyorum çok iyi geliyor
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahHer zamanki gibi kafam ağrıyor ondan hep
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Canım bu sefer Allahın izniyle olacak insAllah güzel düşün, güzel olsun ❤Gittim canım öğleden önce transferim yapıldı şimdi evdeyim dinleniyorum. 12 gün sonra belli olacak tutunup tutunmadığı