• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Salarm mahvettiler....

dreamlife33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
3
0
86
İçel Mersin
arkadaşlar merhaba 1 hafta sonra düğünüm var ve ben iki gün önce saçlarımı boyattım..çok tavsiye edilen bi kuaföre gittim saçlarımı kumrala boyatmak istediğimi arlarada balyaj atmalarını istedim.saçlarımı berbat ettiler..aynalara bakmaktan korkuyordum..boyattığımın ertesi sabahı bi hışımla tekrar gittim kuaföre ve istediğim rengi yapacağını sakin olmamı sölediler..ama sonuç daha beter oldu..resmen saçlarım yeşile kaçan sarı balyaj dipler açık karemel uçları koyu kahve oldu..çok üzüldüm ve çok kızdım tabi bi tonda para vermiştim..mecburen başka bi kuaföre gittim..saçlarımı tek renge boyattım koyu kahveye..korkum şu yıkadıkça alttaki iğrenç sarılar açığa çıkıp daha iğrenç bi görüntü olurmu...böle bi deneyimi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim..:kızgın:

:olmaz:arkadaşım düğünün bir hafta sonraymış o zamana kadar hemencecik akmaz düğünden sonra da aksa da tekrar boyarsın bu kadar üzme kendini düğün öncesi

hemen akmaz canım meraklanma düğünden sonra tekrar boyarsın.3. 4. yıkamayla akmaya başlıyor .

düğün olması ne kötü olmuş ben de çok yaşadım böyle şeyler ama ben kendi saçımı mahvediyodum.şimdi tekrar bi kuaföre git dicem ama emin bi yer olması lazım yoksa alttaki açık rengi kapatmak çok zor olmaz en iyisi akarsa düz bi renge boya düğün geçsin sonra halledersin

daha elletme saçlarını düğününe kadar da akmaz heralde

düğünden sonra akrsa işlem yaptır cnm şuan dokundurma işlem üzerine işlem yaptırma

neden para verdin ki kuaföre :mymeka:
strest yapma yıkadıkça akar sık yıkamaya bak saçlarını
hadi mutluluklar a.s.

düğüne kadar çok sık yıkama canım bi kaç kere yıkamadan sonra akar tabii ama ikinci üçüncü boyadan sonra tam oturur bu kuföler beni de mahvettiler:(

Back