ben okudugum zaman kıbrısta yasadıgım ıcın evde kalıyodum otelın odaları hakkında bır bılgım yok ama SALAMİS saygın otellerden bırısı..casınosu cok guzel ve cok guzel yemekler cıkıyo gece boyunca..corbasından tatlısına et yemeklerıne kadar..
köhne kısmen dıyebılırız bıras sehre uzak taksıyle gıdebılıyosun yada otelın servısı varsa onlaa.benım kendı aracım vardı bızde sorun olmuyodu..
KIBRISA HANGI ARKADAS GIDERSE MUTLAKA TAKSIDE PAZARLIK YAPIN.YABANCI OLDUGUNUZU TR'DEN GELDIGINIZI ANLADIKLARINDA COK ISTIYOLAR.KI TAKSIMETRE VAR AMA GENELDE O ACILAN UCRET ALINMAZ.YANI TAKSICILERI COK FENA..PAZARLIKSIZ BINMEYIN...
KAYA ARTEMIS DAHA SAPA KALIYO AMA OTELLDEN CIKASINDDA GELMIYO..BEN BIR KERE GITTIM KAYAYA AMA BANA UZAKTI BAYA SADECE MERAKIMDAN GITTIM..AMA GIDIP KALANLAR OTELDE CANININ SIKILMADIGINI SOYLUYO..AMA TATIL İÇİN MAGOSA MI GİRNE Mİ DERSEN BEN GİRNEYE GİDERİM..TERCIHH MESELESİ AMA BEN GİRNE AŞIĞIYIM..
TUR ONDOKUZUN LİSTEDE VAARMI BILMIYORUM AMA CRATOS PREMİUM SÜPERR..KALMADM AMA GÖRDÜM..MADDI IMKANI OLANLARA ŞİDDETLE TAVSIYE EDERIM..GIRNE MERKEZEDE 5 KM.