• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salam-sucuk-pastırma reklamları

• Konu Sahibi Konu Sahibi vedam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vedam

Sevmekle başlar herşey...
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
166
105
43
44
son günlerde hangi kanalı açarsam açayım hep aynı reklamı görüyorum ve gerçekten psikolojim bozuluyor.zaten alım gücü oldukça düşük bi ülkede yaşamaktayız alanı var alamayanı var.yetişkin insanların bile ağzı sulanıyor garibim minikleri düşünemiyorum bile.bir ara yasaklanmıştı bu tarz reklamlar maalesefki tekrar türediler. Rabbim kullarını yokluk ve çaresizlikle imtehan etmesin.o reklam çıkınca kanal değiştiriyorum ve firmalardan bu tarz konulara daha hassas yaklaşmalarını rica ediyorum.
zaman ayırdığınız için teşekkürler...

son günlerde hangi kanalı açarsam açayım hep aynı reklamı görüyorum ve gerçekten psikolojim bozuluyor.zaten alım gücü oldukça düşük bi ülkede yaşamaktayız alanı var alamayanı var.yetişkin insanların bile ağzı sulanıyor garibim minikleri düşünemiyorum bile.bir ara yasaklanmıştı bu tarz reklamlar maalesefki tekrar türediler. Rabbim kullarını yokluk ve çaresizlikle imtehan etmesin.o reklam çıkınca kanal değiştiriyorum ve firmalardan bu tarz konulara daha hassas yaklaşmalarını rica ediyorum.
zaman ayırdığınız için teşekkürler...

çok manalı bir şey için moraliniz bozuluyormuş. katledilen, öldürülen hayvanlar için değil de hayvanların kanlı cesetlerini yiyemeyenler için... allah akıl fikir versin, ne diyeyim... bu kadar insanmerkezli, bu kadar bencil, bu kadar vicdansız işte insanevladı...

Back