şal....

ikiside çok güzel, kardelencim bu modelde aralara boncuk takıyorlar oda güzel oluyor. dilersen ondanda yapabilirsin. bence böyle biraz kullanıp sonrada ondan yapabilirsin. değişiklik olur. denemek istersen tarif edeyim:
aynı iplikten yorgan iğnesine uzunca tak ve şaldaki o araları 3-5 ilmeği iğne topla arada boncuk geçir. sana fotoğrafını göndereyim daha iyi anlarsın. pek anlatamadım.

yapmak istersen daha detaylı anlatabilirim. güle güle kullan canım ellerine sağlık.

boncuklu dediğim yukarıdaki resim. ördüğün bu şalın üstüne yapıyorsun. tarif edeyim. iğneye şalın kendi ipliğinden uzunca tak ve iki ucunu birleştirip düğümle. ördüğün şalda haroşelerin arasındaki iplikleri 3-4 ilmeği bir araya getirip iğneyi etrafında dolaştır, iğneyi kendi ipliğinin iki katın arasından geçir.( iğneyi ipliğe batırmadan) iğneye sapladığın iplik ile zincir yapar gibi. 2-3 kez aynı işlemi yaptıktan sonra araya tahta boncuk tak.bu kadar. yukarıda gösterdiğim resimdende bakabilirsin. bende kızıma bolero yaptım ondan ama ben aralarını düz örmüştüm.

aceba önce örüp sonra aralardan ilmekmi söktünüz o uzun aralar nasıl oluştu tam anlayamadımda bu arada eniyi günlerde kullanın bi bakan bi daha baksın inşallah:1shok:

çok güzel bir şal modeli .. bende şuan sizin bu modelin aynısını dikdörtgen olarak yapıyorum. üçgenide çok güzel olmuş..teşekkürlera.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…