Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, sizin ne demek istediğinizi anladım ama yeni araştıran arkadaşlar için biraz açmak istedim..Her durumda her kıyafetle kesinlikle eşarp kullanıyorum.
Zira tesettür ün kaideleri var. Bir kadın gerçekten İslam inancı ve Allah rızası için örtünüyorsa eğer bu kaidelere uymalıdır.
Şal bazı hanımlara gerçekten çok yakışıyor beğendiklerim oluyor ama maalesef bu örtünme şekli emredilen örtünmeye uyum sağlamıyor.
Merhabalar, sizin ne demek istediğinizi anladım ama yeni araştıran arkadaşlar için biraz açmak istedim..
Bence şal ile örtünmek çok daha kolay. Geniş olduğu için boynu kapatmak ve aynı zamanda omuzları örtmek için daha elverişli.. Özellikle yeni kapananlar için.. Haklısınız şalda moda olanı ele alırsak azımsanmayacak bir kesim şalı bağlarken tesettürün amacını unutarak boyun ve kulaklarının görünmesine ve hoş olmayan görüntülere sebep oluyor.
Kitabımızda geçen "örtülerini göğüslerinin üzerine vursunlar/uzatsınlar" emri başta olmak üzere dinimize uygun olsun da ister şal olsun ister eşarp.. Benim fikrim de bu yönde.. Spor duruşuyla gün içinde şal, klasik olması sebebiyle de özel günlerde eşarp derim ben..
Her durumda her kıyafetle kesinlikle eşarp kullanıyorum.
Zira tesettür ün kaideleri var. Bir kadın gerçekten İslam inancı ve Allah rızası için örtünüyorsa eğer bu kaidelere uymalıdır.
Şal bazı hanımlara gerçekten çok yakışıyor beğendiklerim oluyor ama maalesef bu örtünme şekli emredilen örtünmeye uyum sağlamıyor.
yani bencede.. bende şalımı mutlaka boğazlı bluzumun üstüne takarım...Merhabalar, sizin ne demek istediğinizi anladım ama yeni araştıran arkadaşlar için biraz açmak istedim..
Bence şal ile örtünmek çok daha kolay. Geniş olduğu için boynu kapatmak ve aynı zamanda omuzları örtmek için daha elverişli.. Özellikle yeni kapananlar için.. Haklısınız şalda moda olanı ele alırsak azımsanmayacak bir kesim şalı bağlarken tesettürün amacını unutarak boyun ve kulaklarının görünmesine ve hoş olmayan görüntülere sebep oluyor.
Kitabımızda geçen "örtülerini göğüslerinin üzerine vursunlar/uzatsınlar" emri başta olmak üzere dinimize uygun olsun da ister şal olsun ister eşarp.. Benim fikrim de bu yönde.. Spor duruşuyla gün içinde şal, klasik olması sebebiyle de özel günlerde eşarp derim ben..
eşarp örtünce kendimi daha huzurlu hissediyorum, ama şalında rahatlığını çok seviyorum ,başımdan kaymıyor özellikle pamuksu kumaştan olanlar amaşalı her takdığımda huzursuz oluyorum sıkma baş oluyor malesef başka türlüde örtemiyorsun ,keşke şal kumaşından kare eşarplar yapsalar