• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saklı Cennet Yolculuğu

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
45
İstanbul
sdc13225.jpg

Cennetimiz burası kızlar, iki dağ arasında uzanan vadi boyunca gezecez gelin gelin kaydirigubbakcemile

Başlıyoruzzzzz

sdc13041.jpg

Cennetin girişinde el emekleriyle ekmeğini kazanmaya çalışan melekler karşılıyor bizi
sdc13060.jpg

sdc13045.jpg

sdc13043.jpg

sdc13048.jpg

sdc13077.jpg

Azıcık atıştırsak mı, yolumuz uzun daha kaydirigubbakcemile3 İçili köfte ve çeşit çeşit gözlemelerrrrrrrr
sdc13069.jpg

sdc13158.jpg

sdc13160.jpg

sdc13161.jpg

sdc13191.jpg

sdc13192.jpg

sdc13190.jpg

sdc13182.jpg

Sanırım bu kadar gezinti yeterli :) Yorulduk demi ama, şu ördekler gibi uyuyasım geldi mirmirmirmir

Söylemiyi atlamışım :) Burası Hatay/Antakya ya bağlı Harbiye Kazası

Son düzenleme:
tatlım emeğine saglık öyle güzel yansıtmışsın ki karelere gerçekten geziyormuşum gibi oldu teşekkür ederm
burası tam olarak neresii?

tatlım emeğine saglık öyle güzel yansıtmışsın ki karelere gerçekten geziyormuşum gibi oldu teşekkür ederm
burası tam olarak neresii?

rica ederim canım, beğendiğine sevindim
haklısın neresi olduğunu atlaşım kaydirigubbakcemile3

burası Hatay/Antakya ya bağlı Harbiye kazası

Sersoyumm selammm harikaa karelerr bunlarrropuyorumnanaktanEllerine sağlıkkkopuyorumnanaktan

oyy oyy sersoyum ne güzel kareler bunlar....ahh içim gitti valla...ayy ne güzel stres atmışsındır kimbilir...
darısı başımıza inş....ama sayende gezmiş kadarda oldum inanki..okadar canlı gibi ki resimler..emeğine sağlık canım...bu arada HOŞ GELDİN tatlım....:))

bidenem inan kendimi orada yanında gibi hissetim ,ne güzel bi yermiş yaaaa
bayıldımmmmm,mis gibi hava, suyun sesi ,ördeklerle beraber gezinmek, içli köfteler gözlemeler hımmmm harika bi gezi oldu sayendeee tşkler canımmmm
umarım tüm stresini bırakıp dönmüşündür evisine ,canım arkadaşım

selmacım mütişsin çok teşekkürler gezmiş kadar oldum.. sanki nefes aldım .. o cennette..senağlama..
süpersin meleğim.:1hug:..

muhtesem yerler gercekten cennet gibiymis keske gidip gezebilsek:gitme:
ama sayende gidip gezmis kadar olduk fotolar harikaopuyorumnanaktan
bu güzel paylasimin icin tesekkürler canim emegine saglikopuyorumnanaktan

oyy oyy sersoyum ne güzel kareler bunlar....ahh içim gitti valla...ayy ne güzel stres atmışsındır kimbilir...
darısı başımıza inş....ama sayende gezmiş kadarda oldum inanki..okadar canlı gibi ki resimler..emeğine sağlık canım...bu arada HOŞ GELDİN tatlım....:))

hoşbuldum şekerim.. he valla stresten eser kalmadı bende..bol bol enerji depoladım anlarsın ya :jeyyar:
darısı başına inş canım opuyorumnanaktan

bidenem inan kendimi orada yanında gibi hissetim ,ne güzel bi yermiş yaaaa
bayıldımmmmm,mis gibi hava, suyun sesi ,ördeklerle beraber gezinmek, içli köfteler gözlemeler hımmmm harika bi gezi oldu sayendeee tşkler canımmmm
umarım tüm stresini bırakıp dönmüşündür evisine ,canım arkadaşım

gitmeden konuşmuştuk ya gulum bir kaç fotoyla geliverdim işte kaydirigubbakcemile3
beğendiğine çok sevindim canım opuyorumnanaktan

Back