• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saklanan hersey

Evimde bir suru fotograf albumleri ,diplomalar ,sertifikalar,flash bellekler.odenmis faturalar senetler makbuzlar tum bunlarin hepsi cerceveli dugunlerde alinan resimler kizimin ilk emzigi ilk kesilen saci butun cikan sut disleri.Babamin yillarca kullanip artik kullanmadigi saati,eski kimlikler eski ehliyetler butun bunlar ve not defterlerim onemli kagitlar hepsi bazamin altinda iki cantada duruyor sikis tepis .Sizler nereye koyuyorsunuz bu aksam acaba sandigin icindekileri cikartsam sandiktakileri bazanin altina koysam tum bu ivir zivir atilamayanlarida sandigami koysam diye dusunuyorum.Sandiktada bir suru havlu lif patik orulmus danteller var.

Valla hiç biriktirmem böyle şeyleri.
Bir yerde durduklarını bilmek bile bana yük olur....

Benim bazamın altıda öyleydi. 🙈 Bir gün bi giriştim işe gereksiz her şeyi attım.Gereklileri ama şimdilik gereksizleri bi kutuya koyup çatıya kaldırdım.

turuncu bir dosyam var. evrak işlerini önemli olduğunu düşündüklerini içine koyuyorum gün olur lazım olur. kendime ait karnelerimi bile okul bittiğinde atmıştım çöpe annem bulmuş saklamış ne şimdi bunlar dediğimde kalsın diyor. ona verdim ne işime yarayacaksa? görmeye bile tahammülüm yok

Merhaba.
Minimalizm ile tanışın.
Eleyin, ayırın, kategorize edin, atın, saklayın, azalın, düzenleyin.
Evi depolama alanı olarak görmeyin.
Yaşam alanınızı oluşturun.
Kolay gelsin.

Evimde bir suru fotograf albumleri ,diplomalar ,sertifikalar,flash bellekler.odenmis faturalar senetler makbuzlar tum bunlarin hepsi cerceveli dugunlerde alinan resimler kizimin ilk emzigi ilk kesilen saci butun cikan sut disleri.Babamin yillarca kullanip artik kullanmadigi saati,eski kimlikler eski ehliyetler butun bunlar ve not defterlerim onemli kagitlar hepsi bazamin altinda iki cantada duruyor sikis tepis .Sizler nereye koyuyorsunuz bu aksam acaba sandigin icindekileri cikartsam sandiktakileri bazanin altina koysam tum bu ivir zivir atilamayanlarida sandigami koysam diye dusunuyorum.Sandiktada bir suru havlu lif patik orulmus danteller var.
atın kurtulun bu kadar basit.. eski kimlik ehliyet kart vs kesin atın, kızınıza ait olanları bir kutuya koyun odasında saklayın. dekont vs. bir yıl geçenleri atın kurtulun gereksiz yığından...

Youtubeden sadelesmeyi izliyorum resmen evde nefes alamadigimi hissediyorum.Gecen gun nevresim takimim vardi hic kullanmadigim cunku resmen yakiyordu pamuklu almamisim sentetik daha fazla onu attim😀😀Ara ara surekli evdeki kagitlari geri donusume iyice yirtip atiyorum.Cok sey attim.Albumler cok fazla onlarin arasindada attklarim oldu.Faturalari senetleri atamiyordum onlarida aticam birazdan 😀😀😀sonra derin bi ohhh be cekicem.Resmen eziyet.

Back
X