saklama kapları??

phonex7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
163
0
46
Ankara
merhaba kızlar,

ben saklama kapları hakkında bilgi toplamak istiyorum
malum tupperware çok pahalı ona alternatif olabilecek
ürünlerin uzun süre taze kalmasını sağlayabilecek
hangi marka ve ürünleri tavsiye edersiniz???
ne gibi artıları eksileri var??

fiyatlarını biliyorsanız resimlerini ve
fiyatlarını eklerseniz çok memnun olurum..

Son düzenleme:
canim benim bildigim dorenin urunleri var,arkadasim kullaniyor memnun oldugu nu soyledi.fiyati konusunda bilgim yok ama fiyatlari uygun demisti en azindan tupperware kadar pahali degildir.

Son düzenleme:
cnm tupper pahalı ama çok kaliteli. biz evde kullanıyoruz çok işimize yarıyo. yemek de bozulmuyo sebze meyve kurubaklagil tuz... her işe yarıyo. doreninkiler o kadar iyi değil. hava aldığı için çabuk bozuluyo.

tupper'ların da çok fazla çeşidi var hangi kullanım için hangi tupper'ları önerirsin??

Bencede kesinlikle tupperware tavsiye ederim. Ben hepsini tupperwareden aldım. Pahalı ama çok kaliteli rahat kullanışlı.Aldığımz zaman kırıldığında değişim oluyor. Garantisi var. Çok memnun kaldım.

kesinlike tupperware çeyizim onlarla doluydu 6 aylık evliyim çok memnunum annem 10 senedir kullanıyodu bana da herşeyini almıştı çok uzun süre taze kalıyo özellikle kahvaltılık gibi şeylere, kalan yemeklerine falan birebir canım

tupperware sadece saklamaya mı yarıyor yoksa sakladıktan sonra ocaga koyup ısıtabılıyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…