saklama kapları

sarya_85

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
252
0
316
39
arkadaşlar saklama kabı alacağım ama bir türlü karar veremedim. tupperware almayı düşünüyordum bir çeşit plastik diyenler oldu sağlıklı mı emin olamadım cam olsun dedim lock lock un ürünleri fena değildi ama o da çinde üretliyor diye içime kurt düştü. gerçi artık herşey çinde üretliyor şimdi ama, sizler ne tür saklama kapları aldınız paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz.

tupperware almayı düşünüyorum, plastik de gerekli bi yerden sonra ve ürünleri kaliteli. dondurucu için özel saklama kapları var, çeşitli ve fonksiyonel ürünler. camın yeri ayrı tabi,cam da alırım. çin'de üretilen ürünlere benim de antipatim var ama bazı ürünler çeşitli markaların güvencesiyle üretiliyor, sıradan çin mallarıyla karıştırmamak lazım.

ben tupperware aldım.büyük saklama kabı.salatalar için....eh diyebilirim.aman aman bir mucize kap değil yani..o paraya değermi düşünmek lazım..

ben de bi sürü para verip tupper aldım ama öle müthiş ürünler değil. içine yeşillik koyun 1hafta bi şey olmuyo dedi satan kişi. denemek için yaptım. yıkadım kuruttum koydum. ama 4.gün çürümeye başlamıştı. bunun dışında normal kullanım için iyi. yani normal kullanım dediğim reçel vs. için. onun dışında diğer saklama kapları gibi. o kadar çok para vermeye gerek yok yani..

saklama kapları için alternatif çok az. hafif, kırılma gibi dertleri yok bu yüzden tupperware tercih edilebilir. şahsen bende mucizevi kaplar olduğuna inanmıyorum. lock lock un saklama kapları var cam kaplar kapakları plastik fena değil diyorlar ama tam olarak ben de blmiyorum

tupperler pahalı evet ama cok sağlıklı maddesi lens yapılan madde plastik değil yanı ve cok güzel muhafaza ediyor peynirliği ekmekliği salata kapları kullanıyorum ve cok memnunum

Back