Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayır canım aksine sakız çiğnemek yüz egzersizi yaptırıyormuş... bi uzmanın açıklamasında dinlemiştim... hatta ablamın karşı komşusu bi teyze var 65 yaşında falan ağzından sakız düşmez.. ama gel gör pürüssüz bebek gibi bi cildi var.. ne kırışık ne bişiy... ben şu anda çiğniyorum :)
Yüz felci riskini de azaltıyormuş, okuduğum kaynaklardan birinin yalancısıyım...Verdiğiniz bilgilere bakınca bu bilgi de mantıklı geliyor, ama ben çiğneyemiyorum
bende sakızın metobilazmayı hızlandırdığını biliyorum ne kadar doğrudur bilemem ama bol bol ciğneyelim hem zayıflayalım hemde cildimiz qüzelleşşin bebek qibi olalımlülülülülülü
evet bende çok sakız çiğnerim gün boyunca belki 5 saat ve gerçekten kırışıklığa iyi geliyor 30 yaşındayım 23 gösteriyorum yüzümde hiç kırışık yok dişler için çok faydalı çok sık fırçalamam ama temiz dişlerim var acıkmaya gelince beni acıktırmıyor özellikle yemek arkası miğdemi rahatlatıyor herkeze tavsiye ederim tabi dozunda olmalı fazlasıda yüzdeki lenf bezlerine zararlı bir komşumuzun lifi kopmuştu çok fazla ve sert çiğnediği için bilginize kızlar
Beni çok acıktırıyoo.. İnanın çatlayana kadar yiyorum 15 dk sonra bi sakız atıyorum ağzıma yarım saat çiğnedikten sonra gene acıkıyorum buna nasıl bi çare bulucam bilmiyorumm..