Sakız bağımlısıyım

Stealthz

23-05-2010
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
591
3
Kim Duysa Şaşırıyo ama sakız bağımlısıyım ben ya sakız olmadn uyuyamıyorum hatta sadece yemek yerken çıkarıyorum bide bişeyler içeceksem o kadar onun dışında çıkartamıyorum benim gibi bi insan daha yoktur heralde kurtulamaz mıyım ki delikafadulden

sakız çiğnemek faydalı aslında..
ama herşey gibi fazlası da zarardır,
özellikle yatarken çiğnemeniz çok tehlikeli...
onun yerine meyve yiyerek uyuyun...
sevgiler...

yatarken nasıl çiğniyorsun bende de sakız bağımlılığı vardı ama çok aşırı değildi sakızsız bi gün geçiremezdim çenem ağrırdı çiğneye çiğneye bu aralar aramıyorum bile yuppiiii :)

songülcüm bu kadar sakız çinemek barsaklarını bozmuyormu ya laksatif etki yaptığı için yani bu kadarı zararlı canım ya

canım bende bu kadar aşr değildi ama bekarken senin gbi çok fazla çiğniyodum
nası loldu anlayamadım ama evlenince tamaıyle bıraktım
şimdi çiğnesemde hemen çıkarıyorum
acaba evliliğin yan etkisimi:jeyyar:

Yok Ben çiğnemiyorum hiç ağzımda duruyo öyle uyurkende duruyo emzik gibi yani sırnaşık şey

uyurkenin dışında bence bi zararı yok
bu arada diyet bölümünde zayıflatır falan diyodu sen zayıf mısıbn??

48 kiloyum zayıfım ama zayıflamak için kullanılır mı bilmiyorum küçüklüğümden beri böyle uyuyorum ben kilomda kendimi bildim bileli değişmedi belki sakızın etkisi vardır

uyurken niye zararlı acaba hiç yutmadım uyurken bi yerimede yapışmadı onun dışında zararı ne olaki -tatlicadiarzu-

Haydaaaaaaa, sakız bağımlısı mı?:bbo:

Demek sadece birşey yerken ve içerken çıkarıyorsun onu?:bbo:

Sürekli birşeyler çiğniyor olman, insanlara itici gelebilir..yerimseniben
Gece uyurken boğazına kaçarsa Allah korusun,:1shok:

Sağlık açısından bunca senedir çiğneyip bir zararını görmediysen bundan sonra da olmaz..

Yok Ben çiğnemiyorum hiç ağzımda duruyo öyle uyurkende duruyo emzik gibi yani sırnaşık şey

aman canım dikkat et ben küçükken birkere ağzımda sakızla uyumuştum sabah kaktığımda sakız saçlarıma yapışmıştı annemde sazıkı temizlemek için saçımın o kısmını kesmişti de beslsmelere dönmüştüm -tatlicadiarzu-

ay bende cok çiğnerim sakız ama seninki baya bağımlılık yapmışbenneyaptımki

Bütün bağımlılıklar böyle masum olsa keşke hihoyyyt

Yutmadığın va saçlarına bulaştırmadığın sürece ne zararı olabilir ki :içelim:

sakıs cene kemıgı ve cene kasları ıcın cok faydalııı kıkırdak kayması olanlara dr ozxellıkle sakıs onerıyolar

bende çok severim sakızı sürekli bende çiğniyorum hatta şuanda bile şakkıdı
ama yatarken değil tabi yutarız falan delikafadulden

güzelim bendede vardı o bağımlılık senin kadar değildi ama sakız beni çok acıktırıyordu kilo almaya başlayınca zor oldu yinede başardım darısı senin başına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…