O damlayı bende duydum bizimde ağresif bi tanıdığmız vardı alkol falab içerdi annesi çok gezmesin dışarda diye adamın yemeğine koyuyodu tabi çok koymamakta fayda var yoksa 15 saat uyursa anlar bişey olduğunu
Bende antidepresan kullanıyorum alkol içtikten sonra da içiyorum mecburen çünkü uyuyamıyorum alkol içtim diye geceyi uykusuz geçiremem ama şöyle ki eger alkolden hemen sonra verirseniz kötü tepki eder ama alkolden bi iki saat sonra içerse ilaç gayet güzel zarar vermeden uyutuyo
Ben en son iki bira içtikten hemen sonra ikitanede sakinleştirici içtim ( normalde 100 mg ilacın yarısını içerim) ölmüyosun tabi ama kusmaktan gebermiştim o gece
Bunlar tabi benim yaşadıklarım doktor değilim tıpda okumadım ama alkolden hemen sonra içmediğin zaman bide düşük mg da alınca gayet mışıl mışıl uyuyosn olsaydım ben komalık olurdum
Bildigim bi damla var ickiyle kullanilabiliyo zararlı değil çünkü kimyasal bisey degil dogal bisey ama yurtdışında satılıyo arastirayim bi eger turkiyeye gonderimi varsa yazarım sana kendim içinde alcaktim zaten benim bi tanıdığım kullaniyo yurtdışında kendisi hergün 1 2 kadeh içer içki bi sorun olmuyo