- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
-
- Konu Sahibi defnemahsarglu
Bende ver yada verme diyemem ama konu ders çalışamaması değil aslında bence adama yazık değil onu çekenlere karısı evlatlarına yazıkboyle kafadan hicbisey vermeyin yazik adama.siz ders calişamiyorsunuz diye adami canindan etmeyin.hicbir ilac masum degildir.bir eczaciya yada doktora danişmanizda fayda var
evet haklisin ama boyle verilmezki bir ilac.eczaciya danişmali en azindanBende ver yada verme diyemem ama konu ders çalışamaması değil aslında bence adama yazık değil onu çekenlere karısı evlatlarına yazık
Anti depresan ver caktirmadan
Kızlar merhaba babam alkol alan birisi sürekli.
Aynı zamanda olmadık durumlarda huzursuzluk çıkaran birisi .Bildiğiniz sakinlik veren damla varmıdır yani içki ictiği halde yan etkisi olmayacak bisey inanın artık son care bu oldu skntmdan ders calısamıyorum
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama haline üzüldüm açıkçası bu duruma getirtmişevet haklisin ama boyle verilmezki bir ilac.eczaciya danişmali en azindan
Anti depresan ver caktirmadan
Babam iciyo senelerdir. Biseyde olmadiAntidepresan ve alkol birlikte intihar etmek isteyenler kullanir ancak. Bilip bilmeden tavsiye vermeyin bence.
Babam iciyo senelerdir. Biseyde olmadi
Alkol kopekolduren ilkdefa duydum.Alkol olarak kopekolduren iciyorsa olmaz tabii...
:)) atlattım cok sükür güzel gectiCaNım beNim Allah kolaylık versin ya . Bu arada geçen buluşman vardı ne giysem demistin. Ne oldu o iş :)