Sakinlik veren damla?

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
372
193
Kızlar merhaba babam alkol alan birisi sürekli.
Aynı zamanda olmadık durumlarda huzursuzluk çıkaran birisi .Bildiğiniz sakinlik veren damla varmıdır yani içki ictiği halde yan etkisi olmayacak bisey inanın artık son care bu oldu skntmdan ders calısamıyorum

boyle kafadan hicbisey vermeyin yazik adama.siz ders calişamiyorsunuz diye adami canindan etmeyin.hicbir ilac masum degildir.bir eczaciya yada doktora danişmanizda fayda var

boyle kafadan hicbisey vermeyin yazik adama.siz ders calişamiyorsunuz diye adami canindan etmeyin.hicbir ilac masum degildir.bir eczaciya yada doktora danişmanizda fayda var
Bende ver yada verme diyemem ama konu ders çalışamaması değil aslında bence adama yazık değil onu çekenlere karısı evlatlarına yazık

Ay
Yapmayın Allah aşkına böyle bi cözüm olabilirmi.

Yapacağınız tek şey tedavi olmaya ikna etmek.
Alkolle tepkimeye girmwyecek ilaç yok gibi.
Sakın ezberden bir şey vermeyin komaya sokarsınız adamı.

Çörekotu yağını tavsiye ederim..sakinleştirici etkisi var suya birkaç damla damlatıp içiliyor..

CaNım beNim Allah kolaylık versin ya . Bu arada geçen buluşman vardı ne giysem demistin. Ne oldu o iş :)

Kimse kimsenin n yasadığını bilmiyor bu yüzden suclu olan sanırım ben görünüyorum belki ama illallah getirtirse olmadık seylere insan yoneliyor tek sorunum ders calısamamak deil piskolojim alt üst olmus durumda hergünümüz kabusla geciyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…