• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakinleştirici yada hafif etkili uyku hapı

black33

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
37
0
16
Kars
merhaba arkadaşlar bazen sinirden uyuyamıyorum sinirli olduğm günler için ya sakinleştirici ya da uyku hapı arıyorum hangisinin zararı daha azsa..uyuku hapı olursa sabah işe gitmem lazım bu yüzden az uyutan alarm çaldığında uyanabileceğim bir ilaç öneriniz varmı

merhaba arkadaşlar bazen sinirden uyuyamıyorum sinirli olduğm günler için ya sakinleştirici ya da uyku hapı arıyorum hangisinin zararı daha azsa..uyuku hapı olursa sabah işe gitmem lazım bu yüzden az uyutan alarm çaldığında uyanabileceğim bir ilaç öneriniz varmı

Merhaba,
Size tavsiyem ilaç kullanmayın bağımlılık yapar sizde az çok biliyorsunuzdur. Bi ara bende sıkınıtılı dönemler geçirmiştim uykum gelmiyordu stres içindeydim. Sarı kantaron çayı içmiştim. inanın hem uyku getiriyor hemde sakinleşiyorsunuz

duymuştum bağımlılık yaptığını ama benim düşüncm sadece çok stresli olduğum günler içip uyumak bu dediğiniz çay marketlerde satılırmı acaba yoksa aktarlardamı satılıyor tavsiyeniz için teşekkür ederim

duymuştum bağımlılık yaptığını ama benim düşüncm sadece çok stresli olduğum günler içip uyumak bu dediğiniz çay marketlerde satılırmı acaba yoksa aktarlardamı satılıyor tavsiyeniz için teşekkür ederim

Aktardan almayı tavsiye ederim onlar sana nasıl kullanacağını anlatırlar. Bende kullanmıştım bana çok iyi geldi. Fazla kaçırmamak gerekir.
hem bitki çayı hem zararız. Rica ederim.

Back