Sakinlestirici bitkiler karistirilarak icilir mi?

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
merhaba arkadaslar ben poset karisik bitki cayi aldim. sakinlestirici ve rahatlatma ozelligi var diye. icinde sarikantoron, melisa, nanne, kedi otu, lavanta var mis.

1 defa icdim henuz bisey anlamadim iyi geldimi gelmedi mi. bebegim var tek basima buyutuyorum cok sinirli stresli oldum,zaten biraz sinirliydim simdi daha da asabi oldum.once bitki caylarini deniyeyim dedim. sizin de bu tur sikintinlariniza iyi gelen karisim var mi yada tek onerebileceginiz bi cay .

bunlari karistirip icmek ne kadar dogru olur. mesela bi yerde otudum kedi otu cok uyku yapiyormus. uyuyamamak gibi sorunum yok sadece cok sinirliyim. gun icinde bunu bastircak bisey ariyorum.?

cevaplariniz icin tesekkurler simdiden:1hug:a.s.

ökse otunun sakinleştirici özelliği olduğunu biliyorum ... diğerlerinden de melisa uyku yaparmış ...bebeğin vrsa melisayı kullanma bence ...
yakınlarında sana yardımcı olacak biri yokmu?bebk bakımı konusunda ...çocuğun bir taneyse o uyuduğu zaman uyu .. dinlenirsin...

bende merak ediyoeyorum karıştırıp içilirmi diye yorumyazan olmamış başka ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…