ya ıste bende bebek gıbı ağlıyorum bı sure sonra utanıyorum halımdenAynı şeyleri yaşıyorum, konuyu takipteyim.
Ama ben sizin kadar sakin kalamıyorum, diğer odaya geçip duvarlara haykırıyorum...
Bızımkınde de vardı geçtı şükür dıet yaparken ınanılmaz daha zordu..Ben oğlumda diş jeli kullanmıştım epey rahatlatmıştı
Bizde inek sütü alerjisi olduğundan biz iki katı zor ve geç çıkardık dişlerimizi
Geçecek ve unutacaksınız bile bu günleri o yüzden sakın kalmaya çalışın
Kesınlıkle öyle hakkıyla büyütmek lazım.. bır de oğlum emzık hıc almadı tv falan zaten açmıyorum bı sure sonra oyalamak zorlaşıyor havalar güzel olsa atıcam kendımızı sokağa o da olmuyor..Karanfil yağı ve kekik yağı biraz rahatlatıyor cnm. Zor süreç. Her anne yaşıyor merak etme... Evlat sahibi olmak değil marifet, büyütmek...
Sağlıkla ve sevgiyle...
Bence de küçük olunca daha zor oluyor gıbı.. kalabalık aıle olsak daha bı oyalanacak ama o da yok..Benim oğlum da erken başlamıştı diş çıkarmaya ve bir yaşında 12 dişi vardı. Erken olunca hepten zor oluyor gibi geliyor bana, ama en azından bir yaşında bayasını atlatmış olacaksınız ve de dişleri olduğu için beslenmesi nispeten daha kolay olacak. Sanırım bu tarz avantajlarını düşünerek rahatlayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?