• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakın Kalabılmenın Yolları

bendimm

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
5.473
9.993
448
İstanbul
Herkese ıyıaksamlar. Sorum sıkıntılı, gürültülü, yorucu zamanlarda sakınlıgını korumayı basarabılen herkese..
Ozellıkle de bebegı dış çıkaran annelere :confused:
Durumumuzu söyle anlatayım, yavrum 3 aylıktan berı dış çıkarıyor. Sut dıslerını sut kaymağı kaldı sandım, tesadüfen farkettım. Sonra üstler, omların yanları derken 7 aylıkken 8 tane dışı vardı.
3 hafta dış belırtısı göremeyince dedım kı oh rahatız herhalde bı sure..
Dememe kalmadı sımdı de kopek dıslerı yola çıktı.
Sorunumuz tam da burda bas gosterdı.
( dert bu olsun saglıgına çok şükür elbette)
Arkadaşlar gece uyanmalarını gectım, gündüz sureklı çığlık çığlığa ağlıyor. Beynım zonkluyor, uyuşuyor artık. Bılıyorum canı acıyor.. Ama ne yerde, ne gökte avutamıyorum yavrumu :(
Kucağıma alıyorum hoplatıyorum, güldürüyorum bırakınca çığlık feryat..
Onunla emeklıyorum Allahım bu ne enerjı ben pestıl oluyorum o hala kıpırdak.
Durduğu yerde durmuyor.. Altını bıle yüzükoyun degıstırıyorum..
Bunlardan sıkayetcı degılım elbette, anneyem hepsı görevım.
Ama 3 saat 4 saat dur duraksız ağlama sesıne karşı dırencım tahammülüm kırılıyor ozellıkle de akşamları..
:mad::mad:
Elbette bebegıme bağırmıyorum ama gerılıyorum tükenıyorum, caresız kalıyorum..
Gecıcı bılıyorum, hatta bugunlerını ozluyecegım bunu da çok ıyı bılıyorum. Ama böyle zamanlarda bır taktıgınız var mı sakın kalmanızı sağlayan.
Mesela ben kendi kendıme ya Allahım korusun hasta olsaydı bu halını mumla arardım dıyorum ama yeterlı gelememiş kı sıze danışıyorum..
Sız böyle zamanlarınızda nasıl sakınlıgınızı nesenızı koruyabılıyorsunuz??
Uzun anlattığım ıcın kusura bakmayın.. Kımsem de yok konusabılecegım..
Yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkür ederim.

Sakin kalmaya çalışacaksınız baska yolu yok..
Ama dişler için oranlarını şimdi unuttum karanfili havanda dövün zeytinyağı içine atip kavanoza koyup buzdolabına koyun daha sonra onu dişlerine sürebilirsiniz dogal diş jeli rahatlatıyor en azından bizde öyle oldu

Diş jeli alin ve çok huysuzlandığında ağrı kesici verin rahatlasin yavrucak... Diş zorlu bir süreç Allah yardim etsin.

Karanfil yağı ve kekik yağı biraz rahatlatıyor cnm. Zor süreç. Her anne yaşıyor merak etme... Evlat sahibi olmak değil marifet, büyütmek...
Sağlıkla ve sevgiyle...

Benim oğlum da erken başlamıştı diş çıkarmaya ve bir yaşında 12 dişi vardı. Erken olunca hepten zor oluyor gibi geliyor bana, ama en azından bir yaşında bayasını atlatmış olacaksınız ve de dişleri olduğu için beslenmesi nispeten daha kolay olacak. Sanırım bu tarz avantajlarını düşünerek rahatlayabilirsiniz.

Ben oğlumda diş jeli kullanmıştım epey rahatlatmıştı
Bizde inek sütü alerjisi olduğundan biz iki katı zor ve geç çıkardık dişlerimizi
Geçecek ve unutacaksınız bile bu günleri o yüzden sakın kalmaya çalışın

Ben oğlumda diş jeli kullanmıştım epey rahatlatmıştı
Bizde inek sütü alerjisi olduğundan biz iki katı zor ve geç çıkardık dişlerimizi
Geçecek ve unutacaksınız bile bu günleri o yüzden sakın kalmaya çalışın
Bızımkınde de vardı geçtı şükür dıet yaparken ınanılmaz daha zordu..

Karanfil yağı ve kekik yağı biraz rahatlatıyor cnm. Zor süreç. Her anne yaşıyor merak etme... Evlat sahibi olmak değil marifet, büyütmek...
Sağlıkla ve sevgiyle...
Kesınlıkle öyle hakkıyla büyütmek lazım.. bır de oğlum emzık hıc almadı tv falan zaten açmıyorum bı sure sonra oyalamak zorlaşıyor havalar güzel olsa atıcam kendımızı sokağa o da olmuyor..

Benim oğlum da erken başlamıştı diş çıkarmaya ve bir yaşında 12 dişi vardı. Erken olunca hepten zor oluyor gibi geliyor bana, ama en azından bir yaşında bayasını atlatmış olacaksınız ve de dişleri olduğu için beslenmesi nispeten daha kolay olacak. Sanırım bu tarz avantajlarını düşünerek rahatlayabilirsiniz.
Bence de küçük olunca daha zor oluyor gıbı.. kalabalık aıle olsak daha bı oyalanacak ama o da yok..
Bütün gün benden sıkılıyor sanırım :D
Akşam olunca çığrımdan çıkıyorum kendımı çok kötü hıssedıyorum :(

Back