• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sakın iki renk boya karıştırmayın kızlar:((

prenses.

biricik kızım EYŞAN
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
65
0
86
44
İstanbul
kızlar bir çok kuaför arkadaşım var şu son zamanlarda iki renk boyamanın modasından bahsettik dün kuaför salonlarına ''şu saç renginden kurtar diye okadar çok gelen oluyomuş''ki ben ordayken bile çok gelen oldu ordan burdan duyma haberlerle yapıyolar sonra kuaförlere koşuyolar ilk boyama işleminde saçı bir ton aşa veya yukarı tutturdunu sanıyolar sonra saç yıkandıkça ebruli gibi oluyo ve tekrar tek renge boyanıyo iki ton karıştırıcanıza tek renk sürün derim ben çünkü aynı rengi iki boyamada tutturuyoruz dimi ama her saçın yapısı aynı değildir o nedenle başkasında güzel olan sizde felaket yaratabilir.karamel boyamak isteyen arkadaşlar saçınızın alt taban rengi açık olsun yani küllü veya kumral rengler karamel birebir oluyomuşşşş...kuaför arkadaşlaardan aldım bilgiye göre birde saçınızı siyah boyamayın akması yıllar alıyooooben hala bekliyorum aksın diye kestirdim hala var zemuszemus

cnm ya o benim sacımda kuaför hatası nedeniyle siyah gibi birşey oldu.
Daha önceden kızıl boyamıştım bayag akmıştı 3 ay boyunca sonra berbere gideyim kendi sac rengime döneyim dedim o da sacımın bir ton koyusuna boyucam kızıllıklar gitsin diye ama cok koyu oldu.
Benim dogal sac rengim fındık kabuguyken göya bir ton koyusu siyah oldu resmen.
Moralim bozuk keşke kendim evde küllü kumral alsaydım daha iyi olurdu.
Bir daha girdersen eger kuaförüne siyag sac boyası en kısa zamandan nasıl akıtılır diye de sorarsan harika olur.Lakin boyadan beri durmadan hacı şakir sabunla yıkıyorum sacımı.Anlaşılan bu yaz da kara kara dolaşıcam ben...

Canım ben yıllardır saçımı kendim boyarım hatta uzmanlaştım sayılır bu boyama işinde iki renk karıştırıp defalarca boyadım.Sadece ben değil biçok kişiye de böyle yaptık.Kuaförler de istediği tonu yakalamak için iki boya karıştırır çoğu zaman.Saçı kim boyarsa boyasın zaten akar akmama ihtimali yok.Saçımdan kurtar diye gelenler rengini begenmediği için geliolardır.

ben de yaklaşık 3,5-4 yıldır saçlarımı boyuyorum. kim ne derse desin ben defalarca iki rengi karıştırıp boyadım bugüne kadar da hiç bir problemle karşılaşmadım. bu tarz söylemler genelde para peşinde olan kuaförler tarafından söyleniyor.

ben de yaklaşık 3,5-4 yıldır saçlarımı boyuyorum. kim ne derse desin ben defalarca iki rengi karıştırıp boyadım bugüne kadar da hiç bir problemle karşılaşmadım. bu tarz söylemler genelde para peşinde olan kuaförler tarafından söyleniyor.

haklısın arkadaşım ortalıkta çok var bu tarz parayı seven kuaförler kime inanıcamızı bilmiyoruz biz şuan benim saçım küllü kumral karamel yapmak istiyorum fakat çok tatlı bir renk nasıl yaparım bilmiyorum hani konu açan biri vardı saçı yıllardır sarıymışta karamel yapmak istiyomuş adını unuttum bir örnek koymuş nicine kuaförde çekilmiş bir karamel nasıl elde ederim onu ben adını bulursam yazıcam resim atmayı bilmiyorum kusubakma yarımcı olusan sevinirim çokalkisalkisalkis

haklısın arkadaşım ortalıkta çok var bu tarz parayı seven kuaförler kime inanıcamızı bilmiyoruz biz şuan benim saçım küllü kumral karamel yapmak istiyorum fakat çok tatlı bir renk nasıl yaparım bilmiyorum hani konu açan biri vardı saçı yıllardır sarıymışta karamel yapmak istiyomuş adını unuttum bir örnek koymuş nicine kuaförde çekilmiş bir karamel nasıl elde ederim onu ben adını bulursam yazıcam resim atmayı bilmiyorum kusubakma yarımcı olusan sevinirim çokalkisalkisalkis
arkadaşım saruboceg rumuzun adı bi baksana kuaförün int.sitesinden alıntı yapmış canım bu konuda tecrüben oldu için yarımdın edeceni umuyorummm:)
kaydirigubbakcemile5

Back