"Sakın bana oy vermeyin" diyen Tatlıses'e bakın kaç oy çıktı!

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
İbrahim Tatlıses’in “Şanlıurfa’daki bağımsız adaylığımı geri çektim, sakın bana oy vermeyin” sözleri işe yaramadı.

Sevenleri oy pusulasında “evet” mührünü ünlü türkücünün isminin üzerine bastı. MemleketiŞanlıurfa’dan Tatlıses’e 100 oy çıktı. Tatlıses Şanlıurfa’dan bağımsız aday olduğunu açıklamış ancak daha sonra vazgeçerek hayranlarını “Silahların gölgesi altında siyaset yapmayacağım. Oy pusulalarında ismimi görüp sakın basmayın, bana oy vermeyin” diye uyarmıştı.

Annesiyle oy kullandı

Annesiyle birlikte oy kullanırken çekildiği bir fotoğrafını İnstagram hesabından takipçileriyle paylaşan İbrahim Tatlıses, yazdığı notta, “Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun” demişti.

http://www.acunn.com/haber/magazin/sakin-bana-oy-vermeyin-diyen-tatlisese-bakin-kac-oy-cikti/649201

Yani anlayamıyorum ki; bu insanlara para mı az geliyor yoksa canları mı sıkılıyor da her halttan yapmak istiyorlar.

Sen türkücüsün bilmem nesin illa siyasete bulaşmana gerek var mıydı? İsabetli bir karar olmuş.

maymun iştahlılar

şarkıcılar oyuncu olur

oyuncular şarkıcı
ünlü olunca bir kere ne iş varsa denemeden bırakmazlar

siyasete bulaşmakta bunlar tarafından yeni moda oldu

Ego tatmini çekil köşene ye paracıklarını ne yapacaksın siyasette ,çok itici bir adam kadınlara şirin görün ki yaptığın hatalar hafiflesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…