- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 28
- 29
- Konu Sahibi esmakara999
-
Tamam da siz aylarca böyle sevişmiş ve her ay bu korkuyu yaşamışsınız.sevgilim sürtünmeyle bir sorun olmayacağını hamilelik için oraya ya da girişe doğru boşalma olması gerektiğini boşalmadan bir sorun olmayacağını söyledi. ben de nasılsa onunla iyiyim mutluyum diye reglimi de zamanında olurum dedim. terkedildim o yüzden stres oldum
Sürtüne Sürtüne bihal oldunuzLÜTFEN BANA LAF ETMEYİN. BU GERGİNLİĞİ NEREDEYSE HERKES YAŞAMIŞTIR. OLMAZ İMKANSIZ DİYORUM KENDİME AMA NAFİLE BU HAFTA REGL OLMAM GEREKTİ BİR TÜRLÜ GELMİYOR. SORUM ŞU:
ETRAFINIZDA SÜRTÜNMEYLE ''BOŞALMA OLMADAN'' HAMİLE KALAN VAR MI?
DOKTOR SİTESİNDE AZ DA OLSA İHTİMAL VAR DİYEN DOKTORLAR GÖRDÜM KORKTUM. LÜTFEN KIZLAR CEVAPLAYIN
Hayır anladigim kadarıyla daha vahim, aylar önce sevişmiş hala onun derdindeTamam da siz aylarca böyle sevişmiş ve her ay bu korkuyu yaşamışsınız.
Sürtünme ile hamile kalınmaz gecikmistir adetiniz normal sürekli düzenli gelecek diye bir kaide yok her hangi bir ilaç falan kullanıyor iseniz ondan gecike bilir boşalma olmadan hamile kalınmaz illaki içine boşalması lazımLÜTFEN BANA LAF ETMEYİN. BU GERGİNLİĞİ NEREDEYSE HERKES YAŞAMIŞTIR. OLMAZ İMKANSIZ DİYORUM KENDİME AMA NAFİLE BU HAFTA REGL OLMAM GEREKTİ BİR TÜRLÜ GELMİYOR. SORUM ŞU:
ETRAFINIZDA SÜRTÜNMEYLE ''BOŞALMA OLMADAN'' HAMİLE KALAN VAR MI?
DOKTOR SİTESİNDE AZ DA OLSA İHTİMAL VAR DİYEN DOKTORLAR GÖRDÜM KORKTUM. LÜTFEN KIZLAR CEVAPLAYIN
Zevk suyundan da hamile kalınmaz canım o kadar kadın ilişkiye giriyor illaki ve illaki zevk suyu içine giriyor sürekli hamile kalirlardizevk suyundan korktum. bir de gecikme olunca..
Ocak ayınde sevişmiş şimdiye çocuğun doğumuna az kalırdıHayır anladigim kadarıyla daha vahim, aylar önce sevişmiş hala onun derdinde
Yok her ay aynı şekilde sürtünüyor hep aynı korku bari kondomla sürtünse de rahat etseOcak ayınde sevişmiş şimdiye çocuğun doğumuna az kalırdı
İkisi de kondom almaya eriniyor, sevgilisi 3 kuruşluk zevkin peşinde, kondom takmaya canı istemiyor. Sonra gelsin 1 ay boyunca stres kaynaklı karın ağrısı. Yazık. Sevgilisi kızcağızın ruh sağlığını 3 kuruşluk zevki kadar önemsemiyor.Yok her ay aynı şekilde sürtünüyor hep aynı korku bari kondomla sürtünse de rahat etse
Bende ocakta yapmış anladımYok her ay aynı şekilde sürtünüyor hep aynı korku bari kondomla sürtünse de rahat etse
Ocak ayınde sevişmiş şimdiye çocuğun doğumuna az kalırdı
yok ben bu ilişkiyi cumartesi yaşadım
SÜRTÜNMEYLE ''BOŞALMA OLMADAN'' HAMİLE KALAN VAR MI?
Espri mi bu? Ne bu? Hakiakten gülecek mi sence birileri buna?Hz. Meryem.
zaten sürtünmeyi kastetmedim hamilelik stresini kastettimYoo, niye yaşayalım? Sürtünmeden, dürüstçe sevişen çok kadın var.
teşekkür ederimYok canım hamile kalmazsın. Stresten adetin gecikmiştir. Hamile kalabilmen için adamın sperm i ile senin yumurtanın buluşması lazım. Bu kadar. Takma fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?