SAKIN BANA KIZMAYIN AMA SÜRTÜNMEYLE BOŞALMA OLMADAN HAMİLE KALAN VEYA ETRAFINDA HAMİLE KALAN BİRİ VAR MI

esmakara999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
163
39
29
LÜTFEN BANA LAF ETMEYİN. BU GERGİNLİĞİ NEREDEYSE HERKES YAŞAMIŞTIR. OLMAZ İMKANSIZ DİYORUM KENDİME AMA NAFİLE BU HAFTA REGL OLMAM GEREKTİ BİR TÜRLÜ GELMİYOR. SORUM ŞU:
ETRAFINIZDA SÜRTÜNMEYLE ''BOŞALMA OLMADAN'' HAMİLE KALAN VAR MI?
DOKTOR SİTESİNDE AZ DA OLSA İHTİMAL VAR DİYEN DOKTORLAR GÖRDÜM KORKTUM. LÜTFEN KIZLAR CEVAPLAYIN

Hamile kalmak iki senemi aldı. Sen bu şekilde hamile kalırsan seni ayakta alkislarimm
Esma 1 yıldır sevişiyor 1 yıl 12 ay eder 12 kere seviştiğini varsayalım. 12 kere konu açmış hala tatmin olmuyor cevaplarla

Seni asla ben eleştirmicem... Dicem ama öyle sürtünerek cocuk olması üstelik vajina girişi yapılmamış bak üstüne basarak söylüyorum boşalma olmamış bir durumdan cocuk nasıl olsun kız çıldırtma insanları.. Reglnda stresten gecikiyor olabilir... Öyle bilmeden de yaklasma artık cocuga ben olsam her ay bu sorun yüzünden elimi sürmem sana insan çıldırır.

gerçekten size çok teşekkür ederim. insan yerine koyup dalga geçmeden cevapladınız teşekkürler

zevk suyundan korktum. bir de gecikme olunca..

kötü niyetle sorduğunu düşünmüyorum ama her ay aynı konu açmak sence nekadar sağlıklı tam anlamıyla korunma olmazsa birgün kazaya kurban gidersin.
bakın tamam haklısınız ama zaten çok stres içerisindeyim gebe oldugumu dusundugum için değil. kendimce bu konuda da rahatlatmak istiyorum çünkü diğer problemler yetiyor. özür dilerim herkesten zamanınızı harcadım iyi geceler herkese

Reactions: The
Korkma korun bacım korun. Herk sevişme sonrası neden aynı korkuyu yaşatıyorsun kendine?
sevgilim sürtünmeyle bir sorun olmayacağını hamilelik için oraya ya da girişe doğru boşalma olması gerektiğini boşalmadan bir sorun olmayacağını söyledi. ben de nasılsa onunla iyiyim mutluyum diye reglimi de zamanında olurum dedim. terkedildim o yüzden stres oldum

Belki hamile kalmazsın ama hpv türleri var öyle bi hastalık kapabilirsin. Prezeevatif kullanın.

Tum bu hikayeyi iliski olmadi diye anlatanlar da beni baydi, birlesme olmadigi dogrudur da gayet de bosalacak kadar iliski yasaniyor.
3 kez gebe kalmis biri olarak siz gebe kalirsaniz hakikaten o doktorlarin tip kitabindaki "cok kucuk ihtimal" diye belirttigi durumun anlatildigi bolume kesenizin resmini de koyarlar.
Bu konu 4 mu 5 mi oldu bilemedim, hayirlisi ile "nisanliniz" ile evlenseniz de surtunme sorularinizdan siz de kurtulsaniz. Ama once bir jinekologdan "guvenli seks" ile ilgili yeterli bilgi almak icin randevu mu alsaniz?

Korkudan stresten gecikmiştir merak etme . Ya kusura bakmayın da sürekli karşıma bu konu çıkıyor sürtündük hamile miyim? Türkiye de ne çok sürtünen insan var

Doktor sitelerinden okumaya bu işler zor kardeş.
En iyisi jinekoloğa danışıp bir doğum kontrol hapı kullan yada tam ilişki kararı verirsen (bu senin bedenin) fitilde pratik olur ama sanki ilişkide bitmiş gibi.
Seni anlıyorum gençsin arzu dolusun filan ama bu şekilde sıkıntılı evinde sorun olacaksa ya vazgeç ya adam gibi yap yapacaklarını.

Hz. Meryem.

Terkedilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…