Yaradan bana onu öle nasip etmiş, hayatım boyunca o vicdan azabıyla yaşayamam...
Bi insanın canına kıymaya biz karar veremeyiz...
Çok kötü bişey tabiki hayata getirir ve büyütürdüm...
Bebeğime böyle bir cezayı vermeye tabii ki hakkım yok. Hiç düşünmem aldırırdım. Hayatı boyunca böyle yaşamaya mahkum ederek ona en büyük kötülüğü yapmış olurum.Daha önceden öğrenicem ve aldırmıycam yani böyle bir suçu taşıyamam. Allah korusun kimseye vermesin. Tabii ki sonradan da sakat olabilir o zaman ölümüne bakarım bebeğime ama doğmadan öğrendiysem asla doğurmazdım. Benim kuzenim down sendromlu şimdi 22 yaşında teyzam hamileyken bugünkü teknoloji olmadığı için hasta olduğunu görememişler. O çocuğun da teyzemin de neler çektiğini bir Allah bilir.[/Qsenağlama
Bebeğime böyle bir cezayı vermeye tabii ki hakkım yok. Hiç düşünmem aldırırdım. Hayatı boyunca böyle yaşamaya mahkum ederek ona en büyük kötülüğü yapmış olurum.Daha önceden öğrenicem ve aldırmıycam yani böyle bir suçu taşıyamam. Allah korusun kimseye vermesin. Tabii ki sonradan da sakat olabilir o zaman ölümüne bakarım bebeğime ama doğmadan öğrendiysem asla doğurmazdım. Benim kuzenim down sendromlu şimdi 22 yaşında teyzam hamileyken bugünkü teknoloji olmadığı için hasta olduğunu görememişler. O çocuğun da teyzemin de neler çektiğini bir Allah bilir.
Sağlamken Benim çocuğum Sakat Olunca öldür Gitsin. Bizim Ne Olacağimiz Bellimi?
Ne Oldum Değil Ne Olacam Demeli Insan!....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?