Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sakaryalıyım ve İstanbuldan kına kıyafeti için yardım

burcukerim

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
242
0
316
37
Sakarya
Merhaba kızlar.ben kınamda giyebileceğim hafif kabarık ya da tamamen kabarık (emin değilim) abiye elbise arıyorum.bunun için İstanbulda daha çok seçenek olduğunu duydum.Ama İstanbul'u hiç bilmiyorum.nereye gitmeliyim?Nereye bakmalıyım? Fatih dediler ama mağaza isimleri fln bilen var mı ? Bu arada fiyat olarak da 700 tl fln geçmemesi gerek.Acaba bulabilir miyim ?

o fiyata çk yerde bulursun cnm bakırköy meydandan gir b.köy ptt sini sor oraya yakın bir sokakta abiye satan karşı karşıya dükkanlar var çoğu kişi bilir oraya bakmanı tavsiye ederim fiyatlar aşağı yukarı aynı oluyor ben mezuniyet kıyafetimi o dükkanlrdan brnden almıştım çok güzel şyler var eğer orda bulamzsan oraya çok yakın carousel alışvriş merkezinin içinde roman diye bir mağaza var orda da harika kıyafetler var biraz daha pahalı oluyor ama öyle aman aman bir fark yok gerçi sezon tam mezuniyet düğün vs sezonu olduğu için fiyatlr bu mvsimlrde maalesef böle oluyo

Cevabınız için çok teşekkürler.İstediğimi orda da bulamadım.Ama Aysira 'dan aldım sonunda.Umarım sorunsuz çok güzel bir şeklide geçer

kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o kadar da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum,kırmızı ruj bir de ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diyekırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akıl verin bana:)

Bence elbise üstünde biraz değişiklik yapılmalı.Mesela tül kullanılabilir.Ve mutlaka hafif de olsa bir dekolte olmalı

kıyafetler çok güzel asil duruyor ama nişan için daha açık renkler bence daha iyi olur geçenlerde tvde bana herşey yakışır programında nişan kıyafeti diye resimdekine benzer kıyafet aldı ve eleştiri aldı sanki cenazeye gider gibi olmuş dediler ama sen bilirsin bence daha açık renkler hoş olur makyajı da kıyafete göre yaptırırsın bir de boyun kısmı tamamen kapalı olduğu için bu kıyafete sanki topuz daha iyi gider gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…