• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Sakarya'da önerebileceğiniz iğneli epilasyon yapan yerler?

siyaheyulaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
121
38
98
33
Merhaba arkadaşlar.Ben Sakaryanın ilçesinde yaşıyorum.Merkezde olmadigim için pek araştırma fırsatım olmuyor.İnternet üzerinden yaptığım araştırmalarda da somut bir sonuç elde edemedim.Sakaryada yaşayan burda iğneli epilasyon yaptıranlar ve memnun kalanlar varsa gittikleri yeri ve durumlarını neler yaşadigini benimle paylaşabilirler mi? Önceki yıllarda forumda boyle bir konu açılmış ama orda da kayda drğer bir yer adı yok.Giden ve sonuç alan arkadaşlardan yardım bekliyorum yüzüm için gitmek istiyorum.Şimdiden tesekkürler :KK52:

Canım buldun mu beni
Merhaba arkadaşlar.Ben Sakaryanın ilçesinde yaşıyorum.Merkezde olmadigim için pek araştırma fırsatım olmuyor.İnternet üzerinden yaptığım araştırmalarda da somut bir sonuç elde edemedim.Sakaryada yaşayan burda iğneli epilasyon yaptıranlar ve memnun kalanlar varsa gittikleri yeri ve durumlarını neler yaşadigini benimle paylaşabilirler mi? Önceki yıllarda forumda boyle bir konu açılmış ama orda da kayda drğer bir yer adı yok.Giden ve sonuç alan arkadaşlardan yardım bekliyorum yüzüm için gitmek istiyorum.Şimdiden tesekkürler :KK52:
canım buldn mu benide haberdar edermısn bulursan

bu süreçte bir yer bulabildiniz mi bilmiyorum biraz zaman olmuş yazalı :)merkezde simit sarayının yanındaki pasajdan yukarı çıkarsanız gülay güzellik merkezi var.küçük ama sağlam bir yer,randevusuz gidemezdim okadar yoğun.yaklaşık 10 sene önce tanıştım.koltukaltı,yarım bacak devam ettim şimdi ne leke ne de bir tüy tertemiz.lazer de yapıyor aklınızda olsun..benim güvendiğim bir yer.sorarsanız eğer özelden telefonunu mesaj atabilirim

Adapazarında hala bir yer bulamadım.Duyduğum yerlere gidenlerde etkili sonuç alamadıklarını yazmışlar.Bu önerdiğiniz yeri duymadım hiç.isim olarak yazar mısınız.Burdan yazamiyorsaniz mesaj atar misiniz.Epeydir bakmıyordum.Şuan bunu duyduguma sevindim yoksa İzmitte çok övulen bir yer vardi orayi dusunmeye baslamistim.

Back