• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAKARYADA güvenebileceğim psikolog önerilerinize ihtiyacım var....

plumgoat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
62
0
46
Sakarya
Arkadaşlar, Sakarya'da güvenebileceğimiz işini düzgün yapan bir psikolg arayışındayım. Ümit Çiftçi diye birini bulmuştum netten. Ama adam pilates salonunun ortasına iki sandalye atmış orada terapi görüşmesi yapıyor. Böyle iş mi olur ya cehennem gibi klima bile yoktu. Pilates toplarının arasında benim seni ne kadar ciddiye alıp derdimi anlatmamı bekliyorsun ki ?????
Ortalık uzmanım diye geçinen abuk insanlarla dolu.
Bana bi tek siz yardım edersiniz diye düşündüm.
İlhan Bozkurt Nasıldır ???

valla tatlım bahsettiğin iki şahsıda tanımıyorum ama durul mert var hatta görmüşsündür belki serap ezgü'nün programına çıkan adam öğretmen öğrencisini kaçırmıştı ya durul mertte psikolog olarak çıkmıştı o programa.benım bir arkadasımda ona gitmişti nişanlısıyla problemleri vardı felan bende gidecektim ama nasip olmadı gidemedim enson yerı çarsıdaki halk bankın arkadasıdaki migrosun üstündeydi canım netten durul mert diye yaz direk sayfası çıkıyor umarım yardımcı olmuşumdur hakkında hayırlısı canım allah yardımcın olsun.

Back