Sakarya’da başıboş köpekler çocuğa saldırdı

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.394
haberin linki http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sakaryada-basibos-kopekler-cocuga-saldirdi-1800141/

Sakarya’da başıboş köpekler çocuğa saldırdı
Sakarya'nın Erenler İlçesi'nde belediye tarafından başıboş bırakılan köpekler yeşil alana düşen topunu almak için çitlerin üstünden atlayan 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü'ye saldırdı.

Sakarya’da belediyenin müdahale etmediği başıboş köpekler küçük çocuğu yerde sürükleyip kafasını ve vücudunun çeşitli yerlerini ısırdı. Yaşanan olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay, 1 hafta önce Erenler İlçesi Erenler Mahallesi 1102 Sokak’ta meydana geldi. 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü, yaşadıkları sitenin bahçesinde top oynarken topu sitenin yanındaki yeşillik alana kaçtı. Siteyi çeviren tellere çıkan küçük çocuk uzun uğraşlar sonucu telleri aştı. Topa yönelen Eymen Deniz, o sırada ormanlık alanda belediye tarafından barınaklara alınması gereken ancak başıboş bırakılan 5-6 köpeğin saldırısına uğradı. Köpekler çocuğun kafasını, ayaklarını ve sırt bölgesini ısırarak metrelerce sürükledi. Çocuğun çığlıklarını duyup koşan anne Meryem Ünlü, tellerden atlayıp oğlunu köpeklerden kurtararak hemen hastaneye götürdü. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak acilde ilk müdahalesi yapılan çocuk daha sonra ameliyata alındı. Kafasındaki ve sırtındaki açılan bölümler dikilen Eymen Deniz’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eklentiler

• masum yavru.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 58
  • masum yavru 2.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 59
konuyu yanlış yere açmış olabilirim özür dilerim

videoyuyu tam izleyemedim

fotoğrafları durdurduğum videonun ileri noktalarına basarak prtscn yaptım

bu köpeklerin barınaklarda olması lazımdı

izleyemediğim halde elim ayağım titriyor işyerimde sesim ha ağladım ha ağlayacağım şeklinde
sonunu falan izleyemedim ama köpeklerin o çocuğu çekiştirerek sürüklemesi mahvetti beni

Allah ım annesine sabır versin

inşallah izsiz olarak atlatır

Bu belediyeler ne iş yapar anlamıyorum...bu hayvan haklarının ateşli savunucuları kesin o cocuga bahane bulur..cocuk birsey yapmıştır der köpeklerde saldirmistir derler.der.der.

Cok üzücü. Yüregim kaldirmaz izleyemicem. Başı boş birakilan köpekler bizler icin buyuk tehlike gercekten.

Çocuk çitilerden atlayınca köpekler doluşuyor
Etrafına

Savunulacak hiçbirşey yok ortada o masum yavrunun hakkından başka

dünden beridir ilk izlediğim sahneler aklımda

sebep olanlar vicdanları susmasın inşallah

Hayvanlari asiri severim de gercek hayvansever de cikip 5 yasindaki cocuk birsey yapmistir demez abartmayin..sokak hayvanlari genelde sakin canlilardir cok kez aksam saatleri toplu halde gezerken rastladim yanlarindan gectim birsey olmadi bu hayvanlar ya hastadir ya da vahsi bir sekilde yetistirilip sonra sokaga falan birakilmistir yani annesinin cope attigi bebego agzinda insanlarin oldugu yere birakan kopegi hatirlarsak insanlardan daha merhametli olabildiklerini anlayabiliriz..cocuga uzuldum o anda gorsem veya benim gini hayvansever biri gorse heralde cocugu almak icin herseyi yapar sapla saman karistirilmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…