Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar sakarya yada kocaelinde bana tavsiye edebileceğiniz psikolog var mı Ben 3 tane psikoloğa gittim Fakat sonuç alamadım.Sizin önerebileceğiniz biri varsa çok sevinirim.
canım kocaelinde yeni bir yer açılmış, değişim psikolojik danışma merkezi bi arkadaş çok profesyonel kişilerin çalıştığını söyledi bi araştır istersen.
çok teşekkür ederim arkadaşım önerdiğin yeri hemen araştırıcam.Bir de 2 arkadaş yanlış tere konu açtığımı söyledi Ben sitede ilk defa mesaj yazıyorum.Biraz acemiyim.Psikolog tavsiyesi istediğim için konuyu psikoloji bölümünde açtım.Nerde açmalıydım arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim
Gittiklerimin biri kocaeli nde diğerleri sakarya daydı.Sorun vajinismus arkadaşım Uzmanını bulamazsan çözüme ulaşılmıyor.Benim gittiklerimin bu konuda fazla tecrübesi de yoktu.