• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya yada Kocaelinde psikolog tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

poeme

Ziyaretçi
Arkadaşlar sakarya yada kocaelinde bana tavsiye edebileceğiniz psikolog var mı Ben 3 tane psikoloğa gittim Fakat sonuç alamadım.Sizin önerebileceğiniz biri varsa çok sevinirim.

Yalnız bu konu buraya pek olmamış.

canım kocaelinde yeni bir yer açılmış, değişim psikolojik danışma merkezi bi arkadaş çok profesyonel kişilerin çalıştığını söyledi bi araştır istersen.

çok teşekkür ederim arkadaşım önerdiğin yeri hemen araştırıcam.Bir de 2 arkadaş yanlış tere konu açtığımı söyledi Ben sitede ilk defa mesaj yazıyorum.Biraz acemiyim.Psikolog tavsiyesi istediğim için konuyu psikoloji bölümünde açtım.Nerde açmalıydım arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim

benim bildiğim gebzede bitane var isim verebilirim 3 tane psikoloğa gitmişssin neden sonuç alamadın izmit tarafınamı gitmiştin

Gittiklerimin biri kocaeli nde diğerleri sakarya daydı.Sorun vajinismus arkadaşım Uzmanını bulamazsan çözüme ulaşılmıyor.Benim gittiklerimin bu konuda fazla tecrübesi de yoktu.

anladım zor bi durum inş sorunun hallolur

ben internette onlineterapiler adresinden psikolog ile görüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back