Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben normal takipli hastasıyım bende bu hafta detaylı ultrasona girecegim ama normal takipte yaklaşık 30 dk kalıyorum içeride. bence ayrıntılı da daha fazladır.. dışarıdan gelen hastaları çok hekimler öneriyor
Ben normal takipli hastasıyım bende bu hafta detaylı ultrasona girecegim ama normal takipte yaklaşık 30 dk kalıyorum içeride. bence ayrıntılı da daha fazladır.. dışarıdan gelen hastaları çok hekimler öneriyor
Evet normal muayene de herşeyini gösteriyor bebeğin yüzünü falanda o yüzden ayrıntılı da o kadar merak ediyorum ki daha ne görücem diye ultrason aletleri 4 boyutlu falan o yüzden baya detaylı bakıyor normalde de. En önemlisi de çok beyefendi bir hekim
Evet normal muayene de herşeyini gösteriyor bebeğin yüzünü falanda o yüzden ayrıntılı da o kadar merak ediyorum ki daha ne görücem diye ultrason aletleri 4 boyutlu falan o yüzden baya detaylı bakıyor normalde de. En önemlisi de çok beyefendi bir hekim
Normalde bem Serdivanın karşısındaki İlknur hanıma gidiyorum. Onun cihazıda çok iyi 12. Haftadam beri 4 boyutlu bakıyoruz muayenesi 15 dk sürüyor. Şuan yüzü çok net bebeğimin cihazı sayesinde ayrıntılı oda bakıyormuş ama işin aslı ben bu konuda işin ehli olan birine ekstra ayrıntılıya girmek istiyorum.